Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене 16 части

Приборите за хранене са неизменна част от една кухня или трапезария. Има данни, че още през първи век римляните са използвали лъжици и сребърни прибори, маркирайки началото на цивилизованото хранене и етикета на масата. Приемете тези изискани комплекти прибори за хранене от 16 части като покана за едно незабравимо изживяване, задоволяващо вашите сетива с прекрасната храна, която сте избрали да консумирате.

Прочети още за "Прибори за хранене 16 части"


Луксозни прибори за хранене


Приборите, които ние, от Модерна Маса, предлагаме, са висококачествено допълнение към вашата колекция от кухненски принадлежности и първи приятели на всяко вкусно ястие. Предлагаме богат асортимент от модели прибори за сервиране и хранене, подходящи за всяко домакинство и готови да удовлетворят дори и най-естетически взискателните ни клиенти. Поглезете вас и близките ви с комплект прибори за хранене от 16 части още днес!


Лъжици от неръждаема стомана


Най-древните членове на семейството на приборите за хранене. Те са практични, лесни за измиване, удобни за използване и винаги под ръка, стане ли дума за супи или други вкусотии с течна консистенция. Десертните лъжички, които са включени в комплекта, са идеални за всякакви видове сладки завършеци на обядът или вечерята ви.


Ножове от неръждаема стомана


Остри до съвършенство, притежаващи фина изработка и изтънчен дизайн с максимално внимание към детайла, ножовете, които ние, от Модерна Маса, сме подбрали за вас, са не просто прибор, а концепция, история и начин на изразяване. Ножовете са произведени с безпорядъчна прецизност и оптимизиран комфорт при използване, измиване и складиране.


Вилици от неръждаема стомана


Финалният щрих на комплектите прибори за хранене. Вилиците ни са безупречно полирани до перфектност. Позволете си да се изгубите в лукса и класата на моделите, които предлагаме, и се отдайте на уникалността на всеки момент, който прекарвате, хранейки се.

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена