Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене 24 части


Едно от най-значимите неща за една кухня, трапезария, заведение - било то луксозен ресторант, сладкарница, или хотел, са приборите за хранене. Изборът на такива е ключов момент, защото именно този избор задава тонът и атмосферата на изживяването. Поради тази причина, ние сме се погрижили да осигурим най-качествените прибори за хранене от неръждаема стомана и сме ги комплектовали в 24 части.

Прочети още за "Прибори за хранене 24 части"


Качество, лукс и изтънченост


Подарете на сетивата си незабравимо изживяване с комплект прибори за хранене 24 части със златно покритие или камъни SWAROVSKI - удоволствие, което не всеки е способен да си позволи. Разнообразието от висококласни ножове, вилици и лъжици е в състояние да задоволи дори и най-изисканите ви капризи.


Палитра от модели на Herdmar


Ние, от Модерна Маса, разполагаме с наистина впечатляваща колекция от комплекти прибори за хранене от 24 части с най-различни модели на марката Herdmar, сред които: MOE, SANTAMARTA, SPIGA, MIKADO и много други. Разнообразни по дизайн, цена, и изработка, комплектите ни очакват да ги откриете и да изберете подходящия за вас.

 

Комплекти прибори за хранене 24 части за всеки вкус


Имаме всичко - от по-изчистени и семпли модели на достъпни цени, до комплексно изработени вилици, лъжици и ножове от различни материали, гравирани и орнаментирани с камъни и цветове. Гарантираме ви, че в Модерна Маса ще намерите точно това, от което се нуждаете вие или вашия бизнес. Подарете си качество още днес!

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена
Подреди по
Подреди по