Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене 30 части

Модерна Маса предлага изключителен подбор от прибори за хранене, внимателно сортирани така, че да паснат на всеки вкус, стил и изисквания. В комплекти прибори за хранене 30 части сме събрали възможно най-разнообразните варианти - по цена и по дизайн (цветове, орнаменти).

Прочети още за "Прибори за хранене 30 части"

Комплектите включват 6 броя ножове за основно ястие, 6 броя вилици за основно ястие, 6 броя лъжици за основно ястие, както и 6 броя вилички за торта и 6 броя лъжички за чай или десерт, всички от които изработени от първо качество неръждаема стомана.


Кой комплект прибори за хранене 30 части да избера?


В зависимост от това дали търсите прибори за вкъщи или за хотел, ресторант, сладкарница или друг тип заведение, вашият избор на прибори трябва да бъде съобразен с бюджета, както и с атмосферата и стила на заведението или дома ви. От Модерна Маса гарантираме, че притежаваме точно това, от което се нуждаете, а именно - прибори от множество производители с различни модели и вариращи ценови диапазони.


Абстрактни и различни


Все повече хора търсят нещо различно, стане ли въпрос за прибори за хранене. Заради това, в нашия каталог ще откриете както обикновено изглеждащите и семпли вилици, лъжици и ножове, създадени да пасват на всеки интериор и посуда, така и абстрактно изглеждащи модели с нестандартна изработка и дизайн.

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена
Подреди по
Подреди по