Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене 42 части

Закупуването на пълен комплект прибори, може и да не изглежда като приоритет в сегашното забързано ежедневие, но във всеки дом е останал споменът за пълния, класически, изискан комплект прибори, емблема на всяка семейна вечеря. Комплектите вилици, лъжици и ножове от 42 части включват стандартните прибори за хранене (по 6 броя), както и десертни лъжички, десертни ножове, вилички за торта и лъжички за чай (по 6 броя). Това е наборът от прибори, достатъчен за едно средностатистическо семейство.

Прочети още за "Комплекти прибори за хранене 42 части"


Еднократна и сигурна инвестиция


Всички комплекти прибори за хранене, налични в каталога на Модерна маса, са изработени от висококачествена неръждаема стомана с доказано дълъг живот. Изработката на лъжиците и вилиците е прецизна. Ножовете не се затъпяват с времето, а върховете им са безопасни за внимателна употреба от всеки един член на семейството. Неръждаемата стомана е най-предпочитаният материал за изработка на прибори за хранене, благодарение на своите безвредни съединения от никел и хром с точната пропорция 18/10. Този тип стомана се почиства лесно, температуроустойчива е, което я прави подходяща за миялни машини и дълготрайна, ефективна употреба.


Разнообразие от модели


В каталога ни ще откриете разнообразие от модели, които да паснат точно на вас и вашия интериор. Отделните комплекти луксозни прибори за хранене, притежават своята отличителна черта, която да доукраси всяка вечеря. Класическите вилици, лъжици и ножове със сребрист отблясък са подходящи за домакинствата с минималистични предпочитания. Те не носят тежест и пасват идеално на всеки декор и събитие. За тези от вас с по-екстравагантен стил гравираните прибори от Модерна Маса са точното допълнение за ежедневна употреба.


Първокласни аксесоари за трапезата ви


Въпреки голямото разнообразие от модели и сериозният избор, който трябва да направите при покупка, ние винаги гарантираме едно - всеки прибор ще донесе класа и елегантност на трапезата ви. Основното предимство на приборите е устойчивостта във времето, както естетически, така и чисто функционално. Модерна Маса предлага комплекти прибори за хранене, които ще растат с вас и семейството ви и ще остареят красиво, за да запазят в себе топлината на хубавите, семейни ценности и традиции.

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена