Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене 51 части


Наградете се с множество запомнящи се изживявания и превърнете храненето в нещо повече от просто хранене - в момент на наслада, в история, в стимулация на сетивата ви. В комплекти прибори за хранене 51 части, ние, от Модерна Маса, сме селектирали най-прецизно изработените прибори, които можете да имате.

Прочети още за "Прибори за хранене 51 части"


Какво включват комплектите?


За да е пълна колекцията ви от инструменти за хранене в комплектите от 51 части, освен ножове, вилици, лъжици за хранене и малки лъжички за чай, сме включили и лъжица за сервиране, черпак за супа, както и вилица за месо. С тези новопопълнения вие ще се превърнете в истински господари на масата, и ще дирижирате вашата симфония от ястия с финес и самочувствие.


Здравина и стил


Материалите, от които са изработени приборите са изключително качествени и полирани до съвършенство. Неръждаемата стомана, използвана за създаването на изящните комплекти от 51 части е 18/10 - до 18% хром и до 10% никел, което я прави сред най-здравите, използвани в бранша. Освен стомана, някои модели включват в състава си и 24 каратово златно покритие - изтънчен, аристократичен финален щрих, който допълнително допринася за изискаността и отличителността им.


Прибори с характер


Както винаги, в нашия сайт фигурират възможно най-отличаващите се артикули на пазара. В комплекти прибори за хранене, това важи с пълна сила и ние сме ви приготвили истински пъстър подбор, в който сме сигурни, че вие ще откриете себе си и ще можете да изразите вашия характер и представа за една перфектно подредена маса.

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена
Подреди по
Подреди по