Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене 75 части

Пълните комплекти прибори за хранене са точното решение за всеки, който не обича да миксира своите аксесоари и държи на постоянен, издържан и елегантен външен вид на трапезата си. Уеднаквяването на използваните прибори е черта, издаваща сигурност, решителност и самочувствие. Качества, подсилващи присъствието на кулинарните естети. 

Прочети още за "Прибори за хранене 75 части"


Всичко необходимо - събрано в едно

 

Комплектите прибори от 75 части съдържат в себе си освен стандартния брой вилици, лъжици и ножове за основно хранене (по 12 броя), черпак за супа, вилица за месо, лъжица за сервиране, така и ножове за предястия и десерти и лъжички за чай (по 12 броя). Това е основният набор от напълно функционални и необходими приспособления за хранене и сервиране. Включеният удвоен брой на част от комплектите предвещава безупречност при организиране на събития с многобройни гости и многостепенно меню.

Бързо и безопасно почистване

 

Материалите, от които са изработени всички компоненти на комплектите, са подбрани с изключително внимание към вашата безопасност. Приборите, предлагани от Модерна Маса, се почистват бързо, не задържат замърсявания и не се износват във времето. Според основното покритие на приборите, голяма част от тях могат да се почистват и в съдомиялна машина, дори тези с 24-каратово златно покритие или с гравиран матов завършек. При приборите от неръждаема стомана, полирането е опционално - блясъкът е налице във всеки един момент.

Финалният щрих на всяка трапеза

 

Комплектите от прибори на Модерна Маса са самодостатъчната украса за всяка маса.

Дизайнът им отговаря на вашите индивидуални потребности и атмосферата, която желаете да предадете. Изчистените сребристи модели са минималистични и универсални, гравираните варианти са романтичния избор за добрия и обигран домакин.

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена