Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене 88 части

Тук, в Модерна Маса, мисията ни винаги е била да предоставим на нашите клиенти богат и задоволителен избор от висок клас артикули, с безупречно качество и здравина. Ние целим абсолютно да удовлетворим всяко желание и да подсигурим на вас не просто артикули, а усещане за перспектива, стимулация и концепция. Каним ви на вълнуваща разходка сред нашите предложения от комплекти прибори за хранене от 88 части, включващи вилици, лъжици и ножове за основно ястие, ножчета за предястия, лъжички, вилички и ножчета за десерт, както и шпатула за торта, черпак за супа, лъжица за сервиране, решетъчна лъжица и двурога вилица за забождане.


Прочети още за "Прибори за хранене 88 части"


Представителен външен вид


Комплектите ни ще ви бъдат доставени в луксозна, красива кутия, където можете да ги държите и след разопаковане. Те са изработени от първо качество неръждаема стомана - 18/10, и са подходящи за съдомиялна машина. Лъскави и класни, тези прибори са перфектният завършек на една добре подредена маса у дома, в ресторант, заведение, хотел и т.н. Имайки предвид размера на комплекта, той е идеален за големи събития и семейни сбирки. Можете да бъдете сигурни, че с тези прибори, вие ще направите добро впечатление и ще оставите траен спомен за прекрасно хранене у вашите гости.

А защо не допълните арсенала си от кухненски прибори с нашите стилни прибори за сервиране?


Как да избера комплект прибори за хранене 88 части?


Колекциите, които предлагаме, може на пръв поглед да изглеждат сходни, но ви гарантираме, че всеки един от тях има свой собствен характер и създава своя дистинктивна атмосфера на масата. При избора си имайте предвид следните критерии:

  • Какво включва комплекта;
  • С какъв бюджет разполагате;
  • Кой от всички е най-подходящ за събитията, които предвиждате;
  • С кой от тях бихте се чувствали най-комфортно да посрещнете гостите си?


Подарете си усещане за лукс и класа още днес с Модерна Маса!

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена