Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене “MALMO“- 24 части - черен мат, Herdmar

529,00 лв.
  • Марка: Herdmar
  • Кат. номер: Herdmar 203-3024-0517-180-0001

HERDMAR Прибори за хранене "MALMO" за 6 човека от 24 части.
• Изработени от неръждаема стомана 18/10
• PVD покритие - черен мат
• Подходящи за почистване в съдомиялна машина.
Комплектът включва:
• Нож за хранене: 6 бр. 
 
- дължина и тегло на 1 бр: 23,2 см,  42 гр
• Вилица за хранене: 6 бр.
 
- дължина и тегло на 1 бр: 20,2 см, 40 гр
• Лъжица за хранене: 6 бр.
 
- дължина и тегло на 1 бр:  20,2 см, 51 гр
• Чаена лъжичка: 6 бр.
 
- дължина и тегло на 1 бр: 13,8 см, 17 гр
ПРОИЗВОДИТЕЛ: HERDMAR / Португалия

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Вид продукт
прибори 24 части
Изработка
неръждаема стомана
Серия
Malmo
Подробно описание

„Внезапно едно просто завъртане превръща конвенционалните прибори за хранене в ново изживяване за хранене...“
Произведен от неръждаема стомана 18/10 и с черно PVD покритие, резултат от вдъхновението на известния португалски дизайнер Мигел Соейро, се ражда Malmö – един от най-харизматичните модели на Herdmar.
Със своите прости характеристики и плавни линии, той добавя нотка на чувствителност и изтънченост, придавайки на вашата маса модерен и смел вид.

Прибори с PVD покритие


Технологията на декоративното PVD покритие (PVD - Physical vapor deposition), се състои от тънък слой керамично покритие с висока адхезия, с контролирана дебелина между 0,5 и 1,5 микрона, депозирано от силно йонизирана плазма във високо-вакуумна камера.
Може да се прилага върху всички модели прибори с матов или лъскав акцент.

PVD покритието е тънко само няколко микрона, но е твърдо и устойчив на корозия. Молекулите му така се свързват с тези на метала, че веднага след нанасянето му е много трудно (почти невъзможно) да бъде отстранено. Трябва да се избягва контакт с абразивни повърхности.

- Всички прибори, покрити с PVD, е препоръчително да бъдат почиствани в съдомиялна машина и никога с абразивни или агресивни препарати, както и груби гъби.

- Анти-алергични:
 PVD покритието осигурява защита от директен човешки контакт със субстрата, предотвратяване на алергични реакции от различни компоненти, като никел    например;

- PVD покритието е биосъвместимо - значително намалява бактериалната адхезия и пролиферация;

- PVD покритието е устойчиво на износване и корозия, удължава живота на приборите;

- Нанасянето на покритието не замърсява околната среда – то е екологично покритие;

HERDMAR не гарантира замяна на прибори с PVD покритие, освен ако не се установи дефект, причинен при производство или от суровина.

Указания за почистване и съхранение:

• Ръчно почистване:

След употреба, измийте приборите, колкото е възможно по-скоро, за да избегнете продължителен контакт с остатъците от храна. Използвайте гореща вода, неутрален и мек почистващ препарат и гладка гъба. След измиване, подсушете незабавно с мека кърпа.

• Почистване в съдомиялна машина:

Използвайте само висококачествени препарати. Измийте приборите, колкото е възможно по-скоро след тяхната употреба, като не зареждате прекалено много кошницата за прибори в съдомиялната машина. Поставяйте ножовете винаги с остриетата нагоре и отделно от другите прибори. Лъжиците и вилиците трябва да се поставят в кошницата с дръжките надолу.

Никога не слагайте в кошницата прибори от неръждаема стомана, заедно с други метали, позлатени или посребрени прибори за хранене. Препоръчително е - след измиване - веднага да извадите ножовете от съдомиялната машина и да ги подсушите със суха и мека кърпа. Не съхранявайте приборите за хранене на влажни места, където върху приборите могат да се образуват петна.

Неправилното почистване също може да доведе до поява на петна по приборите.
Петната могат да бъдат почистени от приборите, като ги потопите в разтвор от топла вода и лимонена киселина за 15 минути (1 супена лъжица лимонена киселина на 1 литър вода.)

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!