Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за хранене

Търсите да закупите висококачествени прибори за хранене, заповядайте да разгледате нашата богата селекция от ножове, вилици и лъжици, и да изберете най-подходящите за вашата кухня. Ние от Модерна Маса разбираме колко е важно да намерите точните продукти, които да отговарят на вашите нужди и изисквания. Подбрали сме класни артикули, сред които ще откриете най-удачните за вас.

 

Прочети още за "Прибори за хранене"


Богат избор от прибори за хранене


Модерна Маса предлага впечатляващо разнообразие от прибори за хранене, които могат да допринесат към добрия вид на вашата кухня и/или трапезария. В нашия каталог можете да откриете единични прибори за хранене, цели комплекти от 16, 24, 30, 3642 51, 7588 или 130 части, както и прибори за сервиране.

При нас ще откриете също прибори като лъжичка за кафе, вилица за месо, лъжици за сервиране и други.

Ако сте любител на ароматното кафе, подберете и стилна лъжичка за кафе, с която да го сервирате. Този малък, но значим прибор е важно да бъде изработен качествено, да е устойчив на висока температура и на корозия.

При избора на вилица за месо търсете здравина и удобен захват. Един добър избор е да вземете комплекти прибори за хранене от повече части, в които да бъде включен и този прибор за сервиране.

Независимо дали сте професионален готвач или просто обичате да сервирате храната си в стил, качествената лъжица за сервиране е незаменим помощник. Изберете лъжица, изработена от неръждаема стомана 18/10, която ще запази своя блясък и вид във времето. При нас ще откриете много видове лъжици за сервиране, дори такива с извити форми, които да поставите на купата за салата, когато поднасяте храната.


Стилни и качествени

 

Приборите, предлагани от Модерна Маса, са изработени от висококачествена неръждаема стомана, което ви гарантира тяхното дълго ползване. Освен устойчиви във времето, тези прибори са лесни за почистване и поддръжка.

Те също биват разнообразни по отношение на дизайн и стил, като колекциите ни включват луксозни модели, минималистични варианти, както и модерни решения. Богатият избор от предложения за прибори за хранене гарантира, че вие ще намерите комплект и индивидуален продукт, идеално пасващ на вашия ценови диапазон и вкус.

Важно е да подберете най-подходящите комплекти прибори за хранене или единични ножове, вилици и лъжици, за да се насладите пълноценно на всеки залък от любимото ястие. Старателно подбраните прибори за хранене са не само функционални, но и добавят стил и завършеност на вашата трапеза. Затова не правете компромис в избора на правилните продукти.

 

Прибори от неръждаема стомана 18/10

 

Приборите за хранене от стомана 18/10 са най-разпространените на пазара поради тяхната устойчивост на корозия и плътност, която не им позволява да се огъват. Неръждаемата стомана 18/10 е изключително издръжлив материал, който не се обезцветява. Запазва качеството на храната, като не задържа неприятни миризми и вкусове.

Марки като Herdmar, Mepra и Hisar са се утвърдили като водещи производители на прибори за хранене от неръждаема стомана 18/10 през годините. Техните продукти са изработени с голяма прецизност и внимание към детайла. Позлатените модели и тези с декорации определено ще впечатлят семейството и гостите. Ако пък търсите нещо по-непринудено и семпло, можете да изберете по-изчистените варианти, които се съчетават лесно с останалата посуда на трапезата. Можете да изберете прибори с по-малко елементи за основно ястие и десерт или такива с повече части, които да включват и прибори за сервиране. Всички те ще бъдат изработени от материал с отлично качество.

Луксозните прибори за хранене се предлагат в красиви опаковки и са идеален избор за подарък, който обединява функционалност и елегантност в едно.

Независимо дали става въпрос за подарък за специален човек или за придобивка за вашата собствена колекция, прибори за хранене от неръждаема стомана 18/10 са изборът, който ще допълни трапезата със стил и класа.

 

Прибори за хранене за домашната трапеза

 

Въпреки че вилиците, лъжиците и ножовете биват разглеждани като кухненски елементи от първа необходимост, това не означава, че е нужно да се инвестира в “каквито и да е било” такива. Хубаво е да изберете комплект от поне 24 части, който да включва вилици, лъжици и ножове за основно ястие и малки вилички за десерт. В случай че желаете да има и продукти за сервиране, можете да се спрете на по-голям комплект. Изработката трябва да бъде от стомана с високо качество.

Висококачествената стомана е изключително здрав и устойчив материал. Това гарантира, че продуктите ще бъдат красиви и надеждни дълго време.

Висококачествената стомана е немагнитна и не задържа микроорганизми. Това я прави подходяща за употреба в хранителната индустрия, където хигиената е от първостепенно значение. Приборите за хранене от такъв материал ще бъдат лесни за почистване и съхранение.


Решение за вашия бизнес

 

Приборите за хранене, които Модерна Маса предлага на своите клиенти, определено не са покупка, която може да бъде направена само и единствено за вашия дом - нашата колекция от разнообразни прибори е напълно подходяща и за вашия бизнес.

В случай че търсите вилици, лъжици и ножове за вашето заведение, можете да ни се доверите напълно. Един хубав прибор за хранене несъмнено ще впечатли гостите на заведението. Макар вкусното ястие да е основно, когато то е поднесено подобаващо, клиентското преживяване значително се подобрява.

Ние изцяло разбираме това и сме подготвени с различни видове прибори за хранене. Изработени от неръждаема стомана, включващи повече или по-малко части, всички те са с отлично качество и превъзходен дизайн. Знаем колко е важно вашите прибори за хранене да запазват своя блясък и вид, да останат непокътнати дори след множество цикли на миене. Вариантите, които ви предлагаме са подходящи за измиване в съдомиялни машини. Изработката от неръждаема стомана гарантира не само здравина и устойчивост, но и красив дизайн и лъскавина.

Вдигнете естетическото ниво на луксозния си ресторант или малката ви сладкарница, с прибори за хранене от Модерна Маса! Ние ще ви осигурим сигурна доставка в рамките на седмица и отлични цени спрямо качеството на конкретния продукт.

 

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена
Подреди по
Подреди по