Прибори за хранене

 

Приборите за хранене са съществена част от всяка маса, от ежедневни ястия до специални случаи. Нашите висококачествени ножове, вилици и лъжици ще издържат изпитанието на времето, предавайки се от поколение на поколение поради стилния им, вечен дизайн.

 

В Модерна Маса ще откриете продукти от неръждаема стомана в сребърен, златист и черен цвят. Комплектите са идеални за всяко домакинство, ресторант и заведение. Те осигуряват максимална хигиена и безопасност при контакт с храната. Със сигурност ще намерите това, от което се нуждаете, каквото и да имате предвид, какъвто и да е Вашият бюджет.

 


Прочети още за "Прибори за хранене"

 

Комплект прибори за хранене 

 

Комплект прибори за хранене не е покупка, която правите често, за това има смисъл да се сдобиете с универсален комплект ножове, вилици и лъжици, които служат за различни цели.

 

Модерна Маса предлага всичко от многофункционални набори от принадлежности, до елегантните, екстравагантни вилици, лъжици и ножове със сложни детайли. Базовите комплекти съдържат всички най-необходими неща.

 
Те се състоят от 6 до 89 части с най-важното за Вашето домакинство. Можете да избирате между разнообразие от различни размери в зависимост от членовете на Вашето семейство и броя на гостите, които посрещате.
 
Луксозните варианти имат златист цвят и отговарят на вска официална обстановка. Ще ви хареса начинът, по който те изглеждат на Вашата маса, така че вземете още днес!

 

Прибори за хранене от неръждаема стомана 

 

Поддържаме широка гама от висококачествени продукти от неръждаема стомана на водещи световни марки, включително Inoxriv, Hisar, Mepra и Guta.

 

Те са идеални за използване в заведения като ресторанти, хотели и кафенета, както и у дома.

 

Вилиците, лижици и ножове от неръждавейка предлагат стил и форма, отговарящи на всички нива на обслужване. Имаме вариант, с които да добавите нотка на класа към Вашето изискано заведение или здрави модели за столовата.

 
Неръждаемата стомана съдържа хром и никел. Добавянето на тези метали предотвратява ръждясването или оцветяване, което съсипва любимия Ви комплект. 
 
Неръждаемата стомана няма да ръждясва, да се счупи или да се надрасква дори след ежедневна употреба в продължение на години. Стоманата не изисква редовно полиране, защото няма да потъмнее, за разлика от среброто.

 

Прибори за хранене от Модерна Маса 

 

Не е тайна, че правилното хранене изисква да използваме повече от един прибор всеки път, когато сядаме на масата. Тук особено ще Ви улеснят комплектите, тъй като те съдържат в себе си всеки артикул, който е необходим по време на ядене.

 

Като започнете от вилица за салата и основно ястие, и стигнете до лъжици за супа и десерт. Със сигурност ще Ви бъдат от полза и ножовете, които са леки и удобни за употреба.

 
 Всяка подобаваща вечеря завършва със сладкиш, който да запечата вечерта прекарана с любимите хора. Затова също сме помислили и сме Ви приготвили красиви вилички за десерт, както и луксозни лъжички за чай.
 
Възползвайте се от вълшебните лъжички за кафе, с което да започнете новия ден, по един специален за Вас начин. 
 
Приборите за хранене в Модерна Маса са изработени от неръждаема стомана, което е гаранция за дългосрочна употреба. Ние се грижим за Вашата трапеза. Доверете се на нашите висококачествени продукти. Няма да Ви разочароваме!
 
Филтри
Марки
Вид продукт
Серия
Изработка
Финиш
Цена
Подреди по
Подреди по