Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Прибори за сервиране

Комплектите прибори за сервиране включват лъжица за салата, лъжица за сервиране, вилица за сервиране на месо, решетна лъжица, черпак за сос, комплект щипки за паста и др. Цялата тази посуда може да ви се струва като излишен разход или просто още ненужни вещи, пълнещи кухненските чекмеджета, но те имат и своите ползи. Ползи, които ще улеснят и подобрят кухненските ви преживявания.

Прочети още за "Прибори за сервиране"


Прецизно разпределяне на порциите


Ако често организирате формални и неформални кулинарни събития или просто имате висок стандарт за храната - приборите за сервиране ще ви помагат да поднесете точната и умерена порция. Ще си спестите време за готвене, неизконсумирана храна и ще подсилите своята увереност и удовлетвореност. Правилното планиране и сервиране на порциите ще има благоприятен ефект дори и върху семейния бюджет.
Приборите за сервиране на салата са перфектният завършек за ефектното и вкусно предястие, което сте приготвили за трапезата. Останалите прибори от комплекта за сервиране пък ще бъдат чудесен помощник за останалата част от менюто ви.


По-добра хигиена при сервиране


Употребата на специално пригодени за сервиране прибори улеснява пренасянето на храна между чиниите. Специфичното при този тип прибори са техните размери и вместимост. Пресипването на дадени ястия - супи, салати или по-меки такива става лесно, бързо и без разсипване в процеса на пренасяне. От своя страна, това гарантира по-добра хигиена на масата и по-ефективно почистване. Не се налага премахване на петна от текстил или твърди повърхности с аксесоари за почистване. Цялата приготвена храна се консумира, вместо да се пилее. 


Дълготрайно качество


Приборите, налични в продуктовия каталог на Модерна Маса, са изработени от материали, които не губят естествените си качества, независимо от честотата на употреба. Приборите за сервиране са произведени с оглед тяхното основно предназначение - да са допълнение към трапезата, да са достъпни и лесни за употреба.
Дизайнът им е изчистен с няколко основни вариации - сребрист цвят, златно покритие или матиран завършек. Изработени са от неръждаема стомана, която може да се почиства в миялна машина, устойчиви са при надраскване и не подлежат на деструктуриране.

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена
Подреди по
Подреди по