Прибори за сервиране

Комплектите прибори за сервиране включват лъжица за салата, лъжица за сервиране, вилица за сервиране на месо, решетна лъжица, черпак за сос, комплект щипки за паста и др. Цялата тази посуда може да ви се струва като излишен разход или просто още ненужни вещи, пълнещи кухненските чекмеджета, но те имат и своите ползи. Ползи, които ще улеснят и подобрят кухненските ви преживявания.

Прочети още за "Прибори за сервиране"


Прецизно разпределяне на порциите


Ако често организирате формални и неформални кулинарни събития или просто имате висок стандарт за храната - приборите за сервиране ще ви помагат да поднесете точната и умерена порция. Ще си спестите време за готвене, неизконсумирана храна и ще подсилите своята увереност и удовлетвореност. Правилното планиране и сервиране на порциите ще има благоприятен ефект дори и върху семейния бюджет.
Приборите за сервиране на салата са перфектният завършек за ефектното и вкусно предястие, което сте приготвили за трапезата. Останалите прибори от комплекта за сервиране пък ще бъдат чудесен помощник за останалата част от менюто ви.


По-добра хигиена при сервиране


Употребата на специално пригодени за сервиране прибори улеснява пренасянето на храна между чиниите. Специфичното при този тип прибори са техните размери и вместимост. Пресипването на дадени ястия - супи, салати или по-меки такива става лесно, бързо и без разсипване в процеса на пренасяне. От своя страна, това гарантира по-добра хигиена на масата и по-ефективно почистване. Не се налага премахване на петна от текстил или твърди повърхности с аксесоари за почистване. Цялата приготвена храна се консумира, вместо да се пилее. 


Дълготрайно качество


Приборите, налични в продуктовия каталог на Модерна Маса, са изработени от материали, които не губят естествените си качества, независимо от честотата на употреба. Приборите за сервиране са произведени с оглед тяхното основно предназначение - да са допълнение към трапезата, да са достъпни и лесни за употреба.
Дизайнът им е изчистен с няколко основни вариации - сребрист цвят, златно покритие или матиран завършек. Изработени са от неръждаема стомана, която може да се почиства в миялна машина, устойчиви са при надраскване и не подлежат на деструктуриране.

Филтри
Марки
Вид продукт
Серия
Изработка
Цена
Подреди по
Подреди по