Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Продукти от порцелан

Порцеланът е висококачествен материал, който спада към керамичните продукти. В продължение на хиляди години цивилизациите са овладели огъня и са се научили обработват глина, силициев диоксид, твърди скали и други. Правели са това, за да изработват предмети за украса, готвене, сервиране и съхраняване на храната.
Порцеланът заема централно място в нашето ежедневие, въпреки всички нововъведения и всички материали, които индустриалните, техническите и технологичните революции ни носят.


Прочети още за "Продукти от порцелан"

Съвсем просто, защото керамиката и по-специално порцеланът идват от земята. Комбинация от три чисти минерала, влизащи в състава, се обработват при много висока температура, докато се слеят в едно. Този процес води до получаване на здрав материал с естетически и технически свойства, който е широко признати от векове.
 

5 предимства на продуктите от порцелан

 

 • Безвредни
  Порцеланът е направен от 100% естествени минерални и не съдържа химически съединения или тежки метали. Суровините са внимателно подбрани като безвредни за здравето и околната среда.
 • Лесни за почистване
  Порцеланът е естествено незалепващ, благодарение на изключително гладката си повърхност, което го прави много лесен за почистване. Този практичен материал е идеално адаптиран за използване в съдомиялната машина.
 • 100% хигиенични
  Порцелановите продукти се изпича при много високи температури от 1320 °C. Те имат гладка и устойчива повърхност, няма да абсорбира мазнини, миризми или бактерии и няма да променят вкуса на храната. Това е гаранцията за перфектна хигиена.
 • Високоустойчиви
  Гладкият и здрав емайл на порцелановите принадлежности е устойчив на драскотини и повреди.
 • Универсални
  Тези продукти са подходящи за употреба при всякакъв случай и повод независимо дали става въпрос за ежедневна употреба или изискана обстановка.

Продукти от порцелан в Модерна Маса

 

Ние от Модерна Маса сме ангажирани в осигуряването на всичко необходимо за Вашата трапезария. Към порцелановата посуда - чинии и порцеланови чаши за кафе и чай, предлагаме и подходящи аксесоари, с които масата да има завършен вид.

 

Порцеланови солници и пиперници

 

Разгледайте нашите солници и пиперници, с които може да украсите Вашата маса за всеки повод. Подправете не само ястието по свой вкус, а и декорацията на масата. Нашите уникални солнички за сол и пипер са удачни също така и подарък Открийте нашата уникална колекция от порцеланови солници и пиперници, предлагащи качествена изработка на ненадминати цени. Класически, колоритен и уникален, нашият асортимент от продукти добавя усещането, което искате за вашата трапеза, независимо от сезона.

 

Порцеланови захарници

 

Нашата гама от практични захарници се предлага със и без капаци както в класически, така и в съвременен дизайн. Те са изработени от порцелан и изглеждат особено впечатляващи, когато се поднасят с чайник, кана за мляко и чаши и чинийки. Тези продукти са достатъчно здрави, но и красиви за най-доброто, независимо дали подслаждате сутрешното си кафе или сервирате чай на семейството и приятелите си. Нашите захарници ще запазят на сигурно място захарните бучките или насипанатa захар в тях, като същевременно изглеждат стилно на вашата маса или плот.

 

Порцeлaнови салфетници

 

Употребата на салфетки е неотменна при всяко хранене. Те са плътни и абсорбиращи и ни помагат да се почистим. Желателно да имаме от тях по всяко врем на масата, защото не се знае кога ще ни потрябват. Търсите решение за съхранение на хартиени салфетки, които да използвате по време на вечеря? Нашите порцеланови салфетници са страхотно решение. Тези продукти от порцелан са изящни и изискани. С тях салфетките винаги ще са Ви под ръка, докато ядете и пиете.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по