Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Простори за пране

Важно в обзавеждането на дома е да се изберат подходящи простори за пране, които да гарантират качествено сушене на дрехите и удобство при ползване. В Модерна Маса ще намерите разнообразие от простори, които са изработени от устойчиви на корозия материали, функционални са и ще запазят дрехите в безупречно състояние докато съхнат. Разгледайте също и богатия избор от сушилници за дрехи, които предлагаме - те са добър вариант ако решите да ги поставите в банята или на друго място в дома.

Прочети още за "Простори за пране"


Външни простори за пране


Външните простори са идеален вариант ако разполагате с голяма тераса, балкон и най-вече двор, където да сушите вашите дрехи. Един такъв простор е изработен от материал с отлично качество, което гарантира, че продуктът ще е устойчив на природни влияния като вятър, сняг, дъжд, слънце. Въжетата също са специално обработени за добро сцепление с прането и щипките и са подсилени срещу въздействието на UV-лъчите.

За удобство предлагаме простори с подвижни рамене и различни степени на опънатост на въжетата, като по този начин вие можете лесно да ги нагласите спрямо разполагаемото пространство и спрямо количеството дрехи.

Най-голямото предимство на един външен простор е, че дрехите съхнат под открито небе и няма да се изпарява влага във вашата баня или друго закрито помещение в дома.


Изберете подходящ сушилник за дрехи


Когато става въпрос за сушилници за дрехи, те са много удобни и практични. Компактни са и лесно се сгъват, като това позволява да ги местите из стаите, банята и други места.

Изборът на подходящ сушилник за дрехи основно зависи от количеството текстилни продукти, които ще сушите и мястото, където желаете да го поставите.

Съвременните сушилници могат да се разгъват вертикално или хоризонтално, да са на едно или няколко нива, като по този начин отговарят на индивидуалните предпочитания на всяка домакиня. Изработени са много качествено, можете да ги използвате на открито и на закрито. Домакинствата често ги предпочитат пред простор за пране, точно поради лесното им пренасяне и липсата на необходимост да се монтират.

Ако решите да изберете най-съвременен модел сушилник за дрехи, можете да се насладите на опция като автоматично регулиране на температурата и времето на сушене в зависимост от типа и количеството дрехи. Това не само оптимизира ефективността на уреда, но и предпазва дрехите от излишно износване.


Сушилници и простори на ТОП цени онлайн


Специално за Вас сме подбрали сушилници и простори за дрехи от утвърдени производители, лидер сред които е холандската марка за домашни потреби Brabantia. Всеки един предлаган продукт е изработен от материал с отлично качество. Може да се постави в различно по размер пространство, в зависимост с какво място разполагате.

Артикулите са лесни за сглобяване, монтиране и поддръжка. Гарантираме, че избраният от вас сушилник за дрехи или простор ще се ползва дълго във времето, дори при сериозна експлоатация. Можете да го съчетаете с допълнителни аксесоари за гладене и пране като щипки, кошове за мръсни дрехи и маси за гладене.

Разгледайте нашите предложения и поръчайте вашия нов сушилник за дрехи или простор на разумна цена и със сигурна доставка до няколко дни от Модерна Маса.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по