Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Рендета

Кухнята е сърцето на всеки един дом. Направете я елегантна и уютна с нашата колекция от кухненски аксесоари, които ще ви помогнат да приготвите и сервирате всяко едно ястие.

Нашите белачки ще ви позволят лесно да обелите плодове и зеленчуци.  Дори можете да украсите приготвените от вас десерти с обелени лимонови и портокалови корички, сега това е толкова лесно. Всички белачки са изключително практични за употреба. Проектирани са с ергономичен дизайн, който позволява да се използват в лявата и дясната ръка.


Прочети още за "Рендета"

Остриетата са изработени от качествена неръждаема стомана, което позволява лесно да обелите всяка една кора само с леко плъзгащо движение на ръката. Могат да се използват в съдомиялна машина, без да има нужда вие да се грижите за тяхното измиване. Те са един от най-удобните кухненски аксесоари, който ще ви спести много работа при готвене. Подберете най-удобните и подходящи белачки за вас. Ние от Модерна Маса предлагаме богат избор от тези пособия на най-различни цени, с различни цветове и форми.

Рендетата за храна правят досадните кухненски задължения изключително лесни. Този обикновен инструмент е толкова съществен и предлага различни възможности за употреба, които бързо ще откриете. Морковите, сиренето, картофите и плодовете ще бъдат настъргани за секунди с разнообразието от рендета, които Модерна Маса предлага. Първоначално рендетата са замислени за настъргване на сирена и кашкавали, но в последствие тяхната употреба става далеч по-всеобхватна.

Можете да настържете дори шоколад за неповторим топинг на сладолед или друг десерт. Имате нужда от меко масло, но имате само втвърдено от хладилника? Просто го настържете и то ще бъде готово за употреба. Настържете моркови и зеле за една свежа салата, а защо не и целина, която да добавите към вашата салата. И не забравяйте, рендетата са идеални за сирена. С тях можете да настържете кашкавал или пармезан върху прясно приготвената паста и да се насладете на вашата вкусна вечеря.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по