Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Резачки за зеленчуци

Приготвянето на салата или ястие, включващо нуждата от зеленчуци, нарязани под странни форми, изглежда като ненужна инвестиция на време, особено когато знаете, че трябва да приготвите сериозно количество продукт. Ако вашата рецепта изисква от вас да нарежете краставица, морков, или друг зеленчук, под формата на спирала, дълга спагета, шайба, малко кубче, или с две думи - особена форма, можете да направите този процес възможен с помощта на резачка за зеленчуци.

Прочети още за "Резачки за зеленчуци"


Ние, от Модерна Маса, предлагаме богато разнообразие от този вид полезен инструмент, за да имате възможността да приготвите най-естетически добре издържана салата или онова веган ястие, което изисква нудълс от краставица.

 

Модели резачки за зеленчуци, подходящи за различни форми

 

В магазина на Модерна Маса ще откриете наистина впечатляващо разнообразие от модели резачки за зеленчуци и даже такива и за плодове. Предлагаме инструменти за изготвяне на зеленчукови спирали като SPIRELLI 2.0, които ще направят следващия ви експеримент в азиатската кулинария още по-успешен, както и универсални предложения за изготвянето на всякакви форми като 3 в 1 мултирезачката Nerthus. И нека не забравяме плодовете! Модерна Маса също предлага и вариация от специализирани резачки за плодове, които могат да направят борбата с рязането на ананас изключително лесна и даже приятна. И естествено, арсеналът ни няма да бъде завършен без мултифункционалните чопъри за кълцане на дребно.

 

Удобни за ползване, лесни за почистване

 

Резачките за зеленчуци, както и останалите специализриани модели, които предлагаме, са удобни за ползване, безопасни и лесни за почистване и поддържане. Повечето модели са напълно подходящи и за измиване в миялна машина, което ги прави още по-добра инвестиция. Вижте и нашите белачки, както и преси за зеленчуци и ядки, които биха си подхождали идеално с вашата нова резачка за зеленчуци.

 

Идеалното решение за професионална кухня

 

Освен че можете да закупите резачка за зеленчуци за вашия дом, можете да направите този избор и при въоръжаването на вашата професионална кухня с нужните инструменти за приготвяне на специфични салати и ястия. Работата с резачките за заленчуци, предлагани от нас, е удобна и ефективна - две качества, които биват високо ценени от всеки професионален готвач.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по