Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Rona

За някои красиво подредената с блестящи съдове маса създава празнично настроение дори без повод. Словашкият бранд Rona е чудесен начин да внесете именно такова. С дългогодишна история от над век и половина, той носи красота, изтънченост и етикет в сервирането на напитки.

Модерна Маса ви представя специално селектираната колекция от висококачествени стъклени чаши за различни питиета, декантери, кани, гарафи и купички за ядки от Rona. За всички почитатели на сервирането на напитки по етикет, словашката марка може да ви осигури необходимото разнообразие.

Прочети още за "Rona"


Кристален звън и блясък със словашка история

Rona е словашки бранд-пионер в произвеждането на не просто стъклени чаши с прекрасно полиране - това е марка на висота, която от много години присъства в сервизите на Бъкингамския дворец, Белия дом и луксозни хотели по света, включително и в Дубай. Освен невероятно звънкия звук, който издават при вдигане на наздравица и с ослепителен блясък, чашите и другите продукти, предназначени за сервиране на различни напитки, са допълнително закалявани на най-уязвимите места с цел да се предотврати евентуално счупване.

Стъклото, от което са произведени, е 100% екологично чисто, без токсични или изкуствени примеси. Това ги прави и подходящи за използване в съдомиялна - издържат до над 1000 цикъла на почистване в уреда, без да помътняват и да губят изящния си блясък.

Специална форма за всяко питие

Характерно за чашите и другите предмети за сервиране на напитки с марка Rona е тяхното богатство от форми. Може да избирате от десетки видове чаши за вино, както и нестандартни кани и декантери за пълно удоволствие при дегустацията на напитката, но и по този начин ще спазите всички изисквания по етикет за сервиране. Това не само ще повиши имиджа ви пред вашите гости, но и ще ви направи перфектното място за дегустация на разнообразни напитки.

Разнообразието от форми присъства и при чашите за бира, вода, твърд алкохол и други напитки. В Модерна Маса сме се постарали да подберем най-красивите от тях, така че да не ви липсва разнообразие и да подберете най-точните комплекти според вашите предпочитания и нужди.

Купи кухненски аксесоари Rona на изгодни цени от Модерна Маса

Висотата на словашкия бранд не ни пречи да ви го предложим на разумни и изгодни за вас цени. Знаем, че това също е от значение за вас, нашите клиенти, за да изпитате максимум удоволствие от пазаруването на сервизите за напитки. Може да разгледате подбраното портфолио на Rona в онлайн магазина на Модерна Маса и да изберете вашия любим комплект от чаши, кани или декантери.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по