Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Съдове за готвене

За да бъде една кухня напълно функционална, тя има нужда от правилно готварско оборудване. Освен мебелите и електроуредите, посудата играе основна роля за вашите кулинарни успехи. В Модерна Маса ще намерите всички необходими съдове за готвене и печене, идеални както за личната ви кухня, така и за професионалната ви. От тигани и тенджери до тави за печене и касероли - ние разполагаме с необходимите висококачествени продукти на италиански производители, с които да приготвяте любимите си ястия. Научете повече за съдовете за готвене и печене, които предлагаме.

Прочети още за "Съдове за готвене"

Богата селекция от видове съдове за готвене


Без посуда никоя кухня не е напълно завършена. Ние имаме пълна гама от многофункционални съдове за готвене, които улесняват приготвянето на различните ястия и десерти. Разгледайте нашите тигани с незалепващо покритие, които са чудесни за пържене на яйца, печене на месо, и приготвяне на палачинки. Разполагаме с тенджери, които можете да използвате за приготвяне на супа, задушаване на зеленчуци или варене на картофи, паста и други варива. В тава може да печете месо или да направите вкусна запеканка. Използвайте нашите касероли за приготвяне на сос за месо или спагети. Всички съдове се предлагат самостоятелно, така че да имате възможност сами да изберете и сглобите своя комплект от принадлежности за готвене.

Здрави, устойчиви материали с незалепващо покритие


Някои ястия се приготвят най-добре в съдове за готвене от специфични материали. Незалепващото покритие позволява печене без мазнина и се почиства лесно. Незалепващите съдове за готвене са най-добри, когато се използват с ниска до средна температура. Съдовете за готвене с керамично покритие набират голяма популярност, защото изискват малко или никаква мазнина при употреба, и са подходящи за употреба в фурна на ниска до средна температура.

Съдовете за готвене от неръждаема стомана са изключително здрави и устойчиви на надраскване, корозия и потъмняване. Те също са устойчиви на износване и не реагират на кисели храни. Чугунените съдове са познати и използвани от поколения. Чугунът е идеален за продължително бавно готвене и задушаване, както и за печене и пържене. Той е безопасен за всички източници на топлина, включително индукционни котлони. Медта е чудесен топлопроводник. Тя може да се охлади бързо, осигурявайки перфектен контрол на температурата върху повърхността на съдовете за готвене.

Съдове за готвене на изгодни цени в Модерна Маса


Тъй като нашите съдове за готвене и печене са изработени от висококачествени материали, те са проектирани да издържат години наред във вашата кухня. Разгледайте цялата ни селекция от съдове за готвене и купете на изгодни цени. Всичко налично може да бъде поръчано онлайн и доставено до ваш адрес. Ние предлагаме кухненска посуда от водещи световни марки, включително: Emile Henry; АМТ; Antik Ars; JAMIE OLIVER;

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по