Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Съдове за готвене

За да бъде една кухня напълно функционална, тя има нужда от правилно готварско оборудване.

Домакинските съдове играят основна роля за вашите кулинарни успехи. Една добре подбрана тенджера и тиган ще ви улеснят в приготвянето на вкусни и разнообразни ястия.

В Модерна Маса ще откриете всички необходими съдове за готвене и печене, идеални както за личната ви кухня, така и за професионалната ви. При нас ще намерите тигани, тенджери, тенджери под налягане, тави за печене и касероли - ние разполагаме с необходимите висококачествени продукти на подбрани и световно известни марки.

Прочети още за "Съдове за готвене"

Богата селекция от видове съдове за готвене


Без посуда никоя кухня не е напълно завършена. Ние имаме пълна гама от многофункционални съдове за готвене, които улесняват приготвянето на различните ястия и десерти.

Изберете тиган с незалепващо покритие, който е чудесен за пържене на яйца, печене на месо, и приготвяне на палачинки. Добавете висококачествена тенджера, която да използвате за приготвяне на супа, задушаване на зеленчуци или варене на картофи, паста и други варива. В тава може да печете месо или да направите вкусна запеканка.

Здрави, устойчиви материали с незалепващо покритие


Някои ястия се приготвят най-добре в съдове за готвене от специфични материали.

Незалепващото покритие позволява печене без мазнина и се почиства лесно. Незалепващите съдове за готвене са най-добри, когато се използват с ниска до средна температура.

Съдовете за готвене от чугун са познати и използвани от поколения. Чугунът е идеален за продължително бавно готвене и задушаване, както и за печене и пържене. Той е безопасен за всички източници на топлина. Можете да използвате чугунен тиган включително на индукционни котлони.

Съдовете от неръждаема стомана са изключително здрави и устойчиви на надраскване, корозия и потъмняване. Те също са устойчиви на износване и не реагират на кисели храни.

Kерамичните продукти набират голяма популярност, защото изискват малко или никаква мазнина при употреба, и са подходящи за употреба в фурна.

Медта е чудесен топлопроводник. Тя може да се охлади бързо, осигурявайки перфектен контрол на температурата върху повърхността на съдовете за готвене.

Съдове за готвене на изгодни цени в Модерна Маса


Предлаганите от нас съдове за готвене са изработени от висококачествени материали, проектирани да издържат години наред във вашата кухня. Предлагаме продукти на водещи марки като Bergner, Brabantia, AMT Gastroguss, Zyliss и други.

Повечето продукти се предлагат индивидуално, но можете да изберете и цели комплекти съдове за готвене, в случай че желаете всички продукти да бъдат от една серия.

Приветстваме ви да разгледате отделните категории продукти с домакински съдове и да подберете най-харесваните и най-подходящите според вашите нужди.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по