Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Съдове за лед

Изстудяването на топла напитка звучи като лесна задача, но не съвсем. В голяма част от случаите ледът се разтапя изключително бързо или разрежда напитката в чашата, правейки я безвкусна и неприятна за пиене. За да избегнете това неприятно преживяване, трябва да заложите на правилните съдове за лед, които да запазят възможно най-дълго живота на ледените кубчета.

Прочети още за "Съдове за лед"


В нашия онлайн магазин се намират повечето възможни варианти за съд за лед, които пазарът предлага - термо съд за лед, съд за лед с двойни стени, както и стандартните решения, които всички познаваме. Независимо от избора ви, съдовете за лед винаги стоят красиво и имат завършен вид, когато са в тандем с комплект за уиски и ракия. Вземете от Модерна Маса още сега!

 

Съд за лед с качествена изработка

 

Съдовете за лед, които предлагаме, са елегантни, надеждни, ефективни и функционални. Те не подлежат на износване, поради материалите, използвани при изработката. Неръждаемата стомана, металът, иноксът и стъклото са известни със свойствата си да поддържат максимално дълго живота на съдовете за съхранение на лед.

Голяма част от нашите съдове за лед се произвеждат във Франция, като се открояват с невероятния си дизайн и интересни геометрични форми. Изработените от кристално стъкло термо съдове за лед не съдържат олово, което ги кара да се отличават със здравина и блясък. Нашите съдове за лед са подходящи също за измиване в съдомиялна машина.

 

Функционални съдове за лед

 

Съдовете за лед могат да имат много приложения. Освен лед, в тях може да поставяте и бутилки вино, или бира. Благодарение на специалната изработка, те могат да поддържат напитките ви студени в продължение на няколко часа. Освен това имат дръжки встрани, или по продължението на самото тяло, които напълно улесняват тяхното пренасяне от едно място на друго.

Двойната изолация на стената помага да се намали образуването на конденз от външната страна на кофата. Така ще запазите запасите от лед свежи и студени през цялото време. Капакът от неръждаема стомана има херметично уплътнение, което позволява плътното му прилепване към съда.

 

Стил и удобство с все съд за лед

 

Семплите цветове и матовите завършеци придават на нашите съдове за лед изискан вид, като ги правят подходящи за всякакъв вид вътрешен или външен дизайн. Размерите на съдовете за лед ги правят удобни за поставяне почти навсякъде, тъй като те не заемат много място и допълват перфектно всяка маса или бар. Някои от съдовете имат допълнителен аксесоар щипки към тях, които служат за захващане на леда.

Тези стилни съдове за съхранение на лед са подходящи както за трапеза в домашни условия, така и за подготвяне на специално събитие, провеждащо се в хотел, бар или ресторант. Всичко зависи изцяло от вас и вашите предпочитания за това как искате да изглежда подредбата.

Прозрачността на някои от нашите опции за съд за съхранение на лед помага да се поддържа ясна видимост от всички ъгли. Дръжките улесняват транспортирането от една маса до друга. Изисканият външен вид и трайната конструкция обещават дълголетие и лесно почистване на вашия съд за лед.

 

Съд за съхранение на лед - цена и качество в едно

 

В нашия онлайн магазин ще откриете множество опции за съд за съхранение на лед, включително съд за лед с двойни стени и термо съд за лед. Разгледайте нашия богат каталог и изберете съд за лед, който ще отговаря на нуждите на вашия дом или заведение. Ние ще се погрижим за всичко останало!

Изберете съдове за лед от Модерна Маса и дайте на дома или заведението си това, от което има нужда!

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по