Съдове за лед

Имате нужда от лед? Сервирайте го на масата в красива ледарка, изработена от инокс, която ще запази кубчетата лед цели. Ледът ще се топи в пъти по-бавно и няма да разрежда алкохолните напитки, които сте подбрали за вашата трапеза. Предимството на съдовете за лед, които Модерна Маса предлага, е че те са подходящи както за домашни условия, така и за специално оборудване на хотели, барове и ресторанти.


Прочети още за "Съдове за лед"

Нашите ледарки са изработени от неръждаема стомана – инокс или от здраво стъкло с идеята да се запази целостта на леда възможно най-дълго време. Разполагат с удобни дръжки, които позволяват лесното захващане и преместване на продуктите от едно място на друго. Също са много изискани и добре допълват всяка една перфектно подредена трапеза. Само си представете колко добре ще изглежда да наредите масата с висококачествени порцеланови чинии и купи, да ги съчетаете с нежни кристални чаши за вино и да добавите красиви аксесоари като ваза с цветя, съд за лед и шампаниера, в която ще се изстудява вашето вино.

Ако пък е лято и сте решили да поканите гости на градинско парти, то тогава съдовете за лед са задължителни. Гостите не биха одобрили хладък коктейл на парти! Погрижете се за леда предварително, за да не се суетите по време на купона от къде да намерите лед и защо не сте се сетили за това по-рано.

За вашето заведение предлагаме разнообразни по вид, цвят и големина съдове за лед. Можете да подберете такива с метално гланцирано покритие или с черен мат според това кое най-добре съвпада с вашите изисквания. Допълнителен аксесоар е щипката за лед, която може да бъде закупена към някои видове ледарки или самостоятелно. Доверете ни се и изберете продукта, които най-добре подхожда на вашите представи и нужди.

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Цвят
Цена