Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Съдове за масло

Съхранението на кравето масло е много важно, въпреки, че не винаги обръщаме внимание на това. Често оставяме в хладилника пакетчето масло, а ако го забравим за часове след употреба извън него, има опасност да се окисли при контакт с кислорода от въздуха. Химическата реакция, която се получава при окисляване на мазнините, може да доведе до отделяне на токсични вещества. Когато маслото престои непокрито няколко часа извън хладилника, а навън е топло, този процес се ускорява.

Прочети още за "Съдове за масло"


Затова на помощ идват съдовете за масло.

Оказва се, че един съд за масло не е никак маловажен и всяко домакинство следва да е оборудвано с него. Съдовете за масло са херметични и съхраняват надеждно маслото. Така можем да сме спокойни, че консумираме този продукт здравословно и в подходящ за организма вид. Освен това, съдовете ни за масло са стилни и биха изглеждали добре до другите аксесоари за готвене, които предлагаме. 

В нашия магазин може да откриете различни варианти за съд за масло, за да можете да имате възможността да изберете подходящия за вас!

 

Съд за масло - херметично решение, което запазва вкусовите качества

 

В колекцията на Модерна Маса може да разгледате функционални съдове за масло с изчистен дизайн. Разполагаме с модели на европейски производители от Германия, Португалия, Испания. С херметичните капаци те съхраняват по-най- добрия начин маслото в тях. Прибрани на тъмно и хладно, затворени и добре уплътнени, в тези съдове не съществува опасност маслата да се окислят и да загубят вкусовите си качества. В нашия магазин може да изберете модел, изработен от порцелан, акрил или със стъклен капак. Предлагаме и кръгли кутии за масла, изработени от неръждаема стомана. Тези модели могат да се почистват в съдомиялна машина, удобни са за пикник и пътуване.

 

Висококачествена изработка

 

Кутиите за масло от колекцията ни в Модерна Маса са с висококачествена изработка и за дълготрайна употреба. Те гарантират, че кравето масло ще запази напълно вкусовите си качества и няма да промени структурата си и под външно влияние да отделя токсични вещества. Маслото е един от основните продукти на нашата трапеза, тъй като го употребяваме ежедневно. За да сте сигурни, че менюто ви е здравословно и включва в състава си чисти продукти, изберете нашите кутии за масло.

 

Онлайн пазаруване и достъпни цени

 

Въпреки, че предлаганите от нас кутии за масло са внос, те са на достъпни и разумни цени. Направеният разход за един артикул си струва, тъй като ще ви служи с години, а ще гарантира качествено съхранение на маслото. Изберете от електронния ни магазин желаната от вас кутия за масло и направете заявката онлайн. Поръчката ви ще бъде изпълнена и доставена на адрес в рамките на седмица

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по