Салфетници

Едни от аксесоарите за маса, които придават изисканост, са салфетниците. Тези принадлежности сякаш не са толкова нужни за домакинството, но определено говорят за завършеност и стил. Луксозните салфетници от дърво или красивите метални салфетници могат да се превърнат в истинско бижу и акцент на празнично подредената маса. Те са визитка за домакинята и презентират, че тя изпипва до най-дребния детайл своето гостоприемство. В Модерна Маса може да откриете богат избор от висококачествени салфетници с различен дизайн, както и поставки, кутии и пръстени за салфетки.

Прочети още за "Салфетници"

От салфетници от дърво, коледни салфетници, салфетници за стена, пластмасови салфетници до метални салфетници и салфетници от хартия - Модерна Маса разполага с всеки вариант, който можете да си представите.

 

Разнообразие от модели и цветове салфетници

 

Изберете от разнообразните модели салфетници на утвърдени европейски производители от нашата колекция за празнични поводи и за ежедневна употреба. Разполагаме с метални салфетници, със салфетници от дърво и порцеланови салфетници. Може да изберете и пластмасови салфетници на по-достъпни цени. Нашите клиенти могат да избират между авангардни и класически модели салфетници за техния дом или бизнес. Кутиите за салфетки и салфетниците са решени в различни цветове - класическите черно и бяло, в сребристо, и в активни цветни тонове. Всички те са качествени и с възможност за дълготрайна употреба. Особено нашумели са и пръстените за салфетки, като предлагаме комплекти с различен дизайн по 4 и 6 броя. Аранжираната маса със салфетки от плат, пристегнати с метални пръстени, ще създаде незабравимо впечатление у вашите гости. Предлагаме модели цветни пръстени за салфетки, които създават настроение на масата. А за да добие напълно завършен вид вашата трапеза ви препоръчваме да я допълните с един от нашите свещници. Те допринасят с уют и изтънчена атмосфера, която гарантирано ще очарова гостите ви.

 

Практични и удобни - салфетници за всеки повод

 

Кухненската хартия вече е неотменна част от всяко домакинство. В Модерна Маса ще откриете функционални стойки за хартия. Те могат да се монтират на стената, в шкафове, или да се поставят свободно на кухненския плот. Кутиите за мокри кърпички също са удобство, без което трудно ще си представим съвременното домакинство, а в нашата колекция може да избирате от различни модели. Порцелановите салфетници създават лукс на масата. Нашите метални салфетници завършват стилната аранжировка. За зимните празници моделите коледни салфетници са част от празничната украса на стаята. Предлаганите от нас салфетници и стойки за хартия са подходящи както за дома, така и за ресторанти, и хотели.

 

Широк ценови диапазон и онлайн пазаруване

 

Салфетниците в нашата колекция се предлагат в широк ценови диапазон в зависимост от изработката и материала. По-семплите модели пластмасови салфетници са на достъпни цени, а луксозните струват по-скъпо, но за сметка на това са чудесен избор за подарък. Удобство за вас е да пазарувате онлайн от нашия сайт. Можете да се възползвате от специалните предложения, които сме ви подбрали. При поръчка от електронния ни магазин, доставката ще пристигне на адреса в рамките на 7 работни дни със застраховка срещу щети.

 
Филтри
Марки
Цена