Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Сервизи за чай

Чаената чаша не е просто съд, в който наливате горещата напитка. Това също е начин да изразите своята личност и да подправите сутринта си с настроение. При нас има голямо разнообразие както от единични чаши за чай и кафе, така и от сервизи за чай, с които максимално да се насладите на вашия чаен ритуал. Порцелановите модели са класически и здрав вариант. Имаме комплекти от бял порцелан, и такива, които са с шарена текстура. Стените на посудата са с отлична изолация, за да не ви изгори горещината на напитката. Чинийките служат както за естетични, така и за практични цели. Те красят масата и предпазват нейната повърхност от образуване на кръгли петна. Също така осигуряват място за поднасяне на захарчета или малки бисквитки. Някои сервизи за чай включват чайник и захарница.

Прочети още за "Сервизи за чай"


Порцеланови сервизи за чай


Предлагаме богат избор от порцеланови сервизи за чай. Открийте фини чашки и чинийки от порцелан в бяло или в разнообразие от флорални шарки и стилове. Има нещо толкова прекрасно в това да отпиете напитка от красива чаша! Съдовете от порцелан правят аромата и вкуса по-различни - правят ги по-добри! Разликата е осезаема спрямо еднократните варианти от хартия или пластмаса. Освен това порцеланът демонстрира стил, елегантност, изисканост. Тези чаени комплекти ще впечатлят вашите гости и клиенти, които няма да останат равнодушни към красотата и удобството при сервиране на напитката. Те са чудесни както за неформалната домашна обстановка, така и за кафене и ресторант.


Красиви сервизи за чай


Нашите красиви сервизи за чай ще добавят елегантност и чар към вашата кухня, трапезария, кафене, сладкарница и други. Моделите са фино изработени от порцелан и имат изящни детайли, които привличат погледа. Някои варианти са изрисувани с флорални мотиви както върху чашките, така и върху чинийките, чайниците и захарниците. Те също така са украсени със златни кантове по ръбовете, дръжките и гърлата на посудата. Други модели предлагат красива, разноцветна текстура. Има и едноцветни чаени комплекти, който да съчетаете с останалата декорация на масата. Освен съдове, са и страхотни украшения, които да подредите на стелажи и лавици. Те страхотно се вписват както в класическия, така и в модерния стил на обзавеждане. Какъвто и стил да обичате, ще откриете това, което отговаря на вашия вкус.


Комплект с чайник, чаши, захарница


Перфектният чаен сервиз трябва да включва всичко необходимо, не само за сервирането, но и за приготвяне и подправяне на напитката. Купете от нас вашия комплект, който има всичко нужно като чайник, чаши, чинии и захарница. Правилният чайник ще ви помогне да споделите ароматната, гореща течност с приятели. Чайниците са изработени от материал, който задържа температурата, за да не се притенсявате за бързото изстиване на чая. През лятото дори можете да ги поставите директно в хладилник, за да се насладите на любимите си аромати в студена форма. Към тях, също така, има подходящи чаени чаши. Обичате питието с повече или по-малко захар? Включената в комплекта захарница ви позволява да подправите по ваш вкус. Ние поддържаме богата продуктова гама, за да имате всякаква посуда, необходима за вашия дом. За това предлагаме чаени комплекти с различен цвят и цветни мотиви.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по