Сервизи за кафе

Започнете деня с чаша горещо кафе, сервирано в изискан порцеланов сервиз за кафе. Чашите и чинийките за кафе, изработени от порцелан, са толкова фини и изискани, че е невъзможно да не впечатлят почитателите на кафето. Така пиенето на сутрешно кафе се превръща в ритуал, който създава настроение и нагласа за един успешен ден. Порцелановите сервизи за кафе се предлагат в различни форми и размери, в зависимост от това дали желаете да сервирате еспресо, капучино, а защо не и горещ щоколад.

Предлагаме ви също красиви сервизи за кафе от аркопал. Белите чаши за кафе са така подходящи за сервиране на ароматната черна напитка. Едно неизменно тяхно предимство е, че те чудесно се вписват в интериора на всяка обстановка. Ао решим да организираме следобедно кафе с приятели, с един бял сервиз за кафе няма да имаме никаква грижа по отношение на  цветовете.  Смело можем да извадим шарените или цветни покривки, ароматните свещите и купите с всякакви плодове на масата, така че  да внасят изобилие и  настроение. 

За любителите на чая, подготвили сме цяла селекция от сервизи за чай. Независимо дали търсите порцеланови сериви за чай или сервизи от аркопал и закалено стъкло, при нас ще намерите разнообразие от идеи.

Редом с водата, чаят е една от най-предпочитаните напитки, особено в студените зимни дни. Чаят осигурява редица ползи за организма и е истинска наслада, за този, който отпива от него. Нашите сервизи за чай запазват аромата и топлината на полезната напитка, удобни са за отпиване на малки глътки и са много красиви и ефектнти.

Сервизите за кафе и чай почти винаги могат да се мият в съдомиялна машина, тъй като обикновено са по-здрави и при всички случаи са проектирани да бъдат излагани на високи температури. 

 

Филтри
Марки
Изработка
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по