Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Шампаниери

Пенливото вино запазва изцяло вкусовите си качества, когато е добре охладено. Но ако то бъде държано в хладилник преди консумация, това може да съсипе аромата му, затова ние препоръчваме да използвате шампаниера с лед или охладител за бутилка, за по-ефективно охлаждане преди тяхната консумация.

Прочети още за "Шампаниери"


 

Шампаниерите и вариантите на охладител за бутилка, които предлагаме, могат да бъдат използвани както в домашни условия, така и за вашия бизнес, било то за бар оборудване, хотелиерство или ресторантьорство.

 

Луксозни шампаниери и охладители за бутилки- Сервирайте със стил

 

Ако планирате просто спокойна вечер с приятели, романтична вечеря с половинката си или имате повод за грандиозен празник, охладителите за бутилки винаги са добра идея, що се отнася до естетическото изпипване на всяка маса. Безспорно, охлажданата в шампаниера бутилка изглежда много по-стилно, отколкото просто поставена на масата. Затова ние, от Модерна Маса, предлагаме голямо разнообразие както от шампаниери и охладители за бутилки, така и за отделни напитки, като всеки вид е изработен от различни висококачествени материали и с различни цветове и структура, за да изберете най-добрия за вас сет. Нашите луксозни шампаниери и опции за охладител за бутилка съчетават практичност и стил в едно, за да се насладят вашите гости едновременно както на изисканата обстановка, която шампаниерите и охладителите създават, така и на вкуса и аромата на виното или шампанското, което сте избрали да сервирате.

Какъв по-добър начин да комплементирате вашата пенлива напитка и луксозната ѝ шампаниера от прекрасен комплект чаши за шампанско от Модерна Маса? Разгледайте.

 

Шампаниери и охладители от висококачествени материали

 

Модерна Маса предлага луксозни сетове охладители за бутилки и напитки, кани за течности с охладители, стикове, поставки и стойки, произведени от иновативната испанска компания Vin Bouquet, която вече 13 години внася креативност и цвят в консервативния пазар на аксесоари за вино. Продуктите от тази категория, които ще намерите на сайта ни, са произведени от материали, считани за възможно най-издръжливи и висококачествени, като стомана, метал, естествен камък, акрил и високоустойчива пластмаса. Те гарантират дълъг живот на красивте охладители за бутилки, като същевременно, благодарение на естетическия си вид, им придават изисканост и ги превръщат в перфектното допълнение за всеки един интериор.

 

Съчетание от практичност и изисканост

 

За да сте сигурни, че пенливото вино, което предлагате на вашите гости или клиенти, е запазило напълно своя аромат и фин вкус, се уверете, че преди консумацията сте го оставили в съд, в който то да достигне оптималната си температура. Така например, поставено в подходяща шампаниера с правилно количество студена вода, виното запазва качествата си, като доставя максимално удоволствие на консуматорите.

Шампаниерите, които ние предлагаме, са подходящи за всеки повод и всеки вид пенливо вино. Те могат да направят празника ви незабравим, като накарат бутилките вино да изпъкнат. Благодарение на вариращата форма и големина, в тях може да поставите от една до шест бутилки.

 

Луксозни шампаниери - цени, които си заслужават

 

Модерна Маса разполага с голямо разнообразие модели за шампаниери, както и с красиви охладители за бутилки. Разходете се в нашия онлайн магазин, за да намерите най-доброто решение за вашия дом или заведение. След като сте избрали модел от нашите луксозни шампаниери или охладител за бутилка, можете да оставите всичко останало на нас - ние ще се погрижим продуктът да пристигне бързо и безпроблемно при вас!

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по