Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Silampos

Когато говорим за кухня, първата мисъл е преди всичко за приготвянето на храната, отколкото за сервирането ѝ. Вкусните и сготвени с внимание към детайла ястия изискват не само кулинарни умения, но и правилните за тази цел съдове, в които да може да се извършва тази дейност. А за да можем да творим кулинарно на воля, качеството и комфорта на посудата е от значение.

Silampos са вдъхновени да носят именно това на своите потребители. Създаден през 1951 г., португалският бранд не спира да създава висококачествена посуда за готвене, като се стреми да оставя минимум отпечатък върху природата. Все подходящи причини да може да откриете марката в онлайн магазина на Модерна Маса.

Прочети още за "Silampos"


Непреходност и комфорт в дизайна

Класическите линии и дребните детайли, които внасят комфорт при ползването на съдовете за готвене Silampos, са запазена марка на португалския бранд. Те са изработени от устойчиви във времето висококачествени материали, които могат да ви гарантират, че инвестицията в тях ще е най-вероятно веднъж и завинаги за вашето домакинство. Може да избирате от десетки разновидности във вместимостта на всеки един съд, на който сте се спрели, за максимум удобство по време на кулинарстването ви.

В Модерна Маса ще откриете колекции на Silampos от тенджери, касероли, дълбоки и плитки тигани, уред за приготвяне на фондю, метални тави за печене, тенджери под налягане и уплътнители за тях, както и приставка, подходяща за приготвяне на зеленчуци и друга храна на пара.

Устойчиви практики в производството

Грижата за природата и устойчивото създаване на продукти е една от основните мисии на Silampos. Готварската посуда на бранда разполага с няколко сертификата, доказващи използване на щадящи при производството ѝ методи, включително и такъв за ефективно управление на енергията. Това ви гарантира, че не само получавате висококачествени съдове, в които да приготвяте любимите си ястия, но и че не плащате високата цена на замърсена природа. Какво по-хубаво от това?

Купи кухненски аксесоари Silampos на изгодни цени от Модерна Маса

Ако сте се спрели на Silampos за ваш доверен партньор в кулинарните приключения, може да се сдобиете с необходимите ви и предпочитани форми на добре познатите съдове на разумни цени от Модерна Маса. Знаем, че не само качеството, но и цената е от значение, затова сме се постарали да ви удовлетворим максимално. Може да разгледате още сега онлайн магазина на Модерна Маса и да поръчате вашите кухненски аксесоари от Silampos.

Филтри
Марки
Цена