Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

SKK

SKK e един от водещите производители на ръчно отляти съдове за готвене в световен мащаб. Компанията е създадена през 1985 година в малко градче в Германия и днес е символ на качество и безкомпромисност. Мисията на SKK е създаването на висококачествени съдове за готвене, гарантиращи отлични резултати в кухнята. В производствения процес са запазени много занаятчийски традиции, които се извършват ръчно, в съчетание със съвременни високотехнологични процеси.
SKK използва съвременни технологии в разработката на продуктите си, които да отговарят на съвременния начин на живот и нуждите на всеки кулинар. Те ще накарат дори любителите на кулинарството да се почувстват като професионалисти и да разгърнат своя потенциал в кухнята.

Прочети още за "SKK"


Красив дизайн и неоспорима здравина

Съдовете за готвене на SKK притежават красив, изчистен дизайн и неоспорима здравина. Те са създадени според нуждите на съвременната кухня. Целта на SKK е да предостави лесни за използване професионални кухненски съдове за ежедневна употреба, които да направят готвенето лесно и приятно. С тях може да получите професионални резултати и да се насладите на вкусни и апетитни ястия в своя дом.
Продуктите на SKK отговарят на най-високите изисквания за качество. Те гарантират удовлетвореност и отлично представяне във всяка една ситуация. Направени са от висок клас материали и проектирани, за да осигуряват високо ниво на безопасност при употреба. С тях ще превърнете готвенето в истинско удоволствие.

Практични и функционални съдове за готвене

В Модерна Маса ще откриете голямо разнообразие от съдове за готвене на немския производител SKK. В каталога ни ще намерите тенджери, тави и тигани с различни размери и вместимост. Богатата гама от продукти отговаря на всяка кулинарна нужда в съвременната кухня. Също така съдовете за готвене са леки и лесни за използване.
Продукти с марка SKK притежават изключителна топлопроводимост, която осигурява равномерно разпределение на топлината по целия съд и гарантира енергоспестяващо готвене. Усъвършенстваното незалепващо покритие ви позволява да приготвяте здравословни ястия без мазнина. То също така прави почистването им бързо и безпроблемно. Съдове за готвене SKK могат да се мият както на ръка, така и в съдомиялна машина, без това да се отрази за тяхното качество.

Купи кухненски аксесоари SKK на изгодни цени от Модерна Маса

В Модерна Маса ще намерите широка гама продукти от каталога на SKK на изгодни цени. При нас ще откриете съдове за готвене, с които ще изпълните успешно всяко едно кулинарно предизвикателство. Разгледайте нашия каталог с продукти и намерете това, от което има нужда вашата кухня. Възползвайте се от нашите изгодни предложения и поръчайте онлайн или по телефона. Поръчката става лесно, а доставката е бърза и сигурна.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по