Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Сладкарски шприцове

За следобедните кафе и чай, за празничните поводи, домакинята ще впечатли своите гости с домашно изпечените дребни сладки или бисквити. Повечето от сладките изкушения обаче няма как да се приготвят без ползването на сладкарски шприц. Такива са дребните сладки от маслено тесто, курабийки, толумбичките, целувките и др. А и коледните сладки с канела и джинджифил са много по-красиви, когато са направени със сладкарски шприц.

Прочети още за "Сладкарски шрицове"


Тези кухненски уреди са нужни не само за направата на сладки, но и за декорация на домашни торти, и пастички. Всички знаем как според размерите на накрайниците можем да украсяваме нашата торта с тънки или по-дебели струйки крем, да оформяме фигурки и надписи.
В Модерна Маса ви предлагаме различни модели сладкарски шприцове, които ще направят вашите печива наистина красиви. Нуждаете се от уред, с който да пресовате орехи, лешници или други ядки за вашите блатове например? Разгледайте нашите преси за ядки.

 

Качествени и професионални сладкарски шприцове

 

В нашата колекция ви предлагаме висококачествени сладкарски шприцове на европейски производители. Металните сладкарски шприцове се отличават със здравина и са предназначени за дългогодишна употреба. Подходящи са за кухнята в дома, а професионалните сладкарски шприцове - за цехове за сладкарски изделия и заведения.

 

Разнообразие от модели сладкарски шприцове

 

На много достъпни цени при нас може да намерите ръчен сладкарски шприц, с който лесно се приготвят гъсенички, курабии, масленки и всякакви дребни шприцовани сладки. Той е подходящ за тънки толумбички, като тестото направо се шприцова във врящата мазнина. Нашият вариант за ръчен сладкарски шприц може да бъде открит в модели направени от пластмаса, както и такива от метал и то в различни цветове. Сладкарските шприцове с бутало се сгобяват и разглобяват лесно и са удобни за почистване. Шприцовете винаги са били от най-интересните уреди в кухнята, които будят любопитството на децата. Те с удоволствие се включват в приготвянето на бисквитки, коледни сладки или предпочитат сами да украсят домашната торта за рождения си ден. Сладкарските шприцове, които ще откриете при нас, са безопасни, леки и лесно се борави с тях, така че вашият малчуган също може да се забавлява с него.
От ръчен сладкарски шприц до голям сладкарски шприц - ние, от Модерна Маса, предлагаме всичко нужно за вашите декоративни приключения.

 

Сладкарски шприцове - цени

 

Сладкарските шприцове в нашата колекция се предлагат в различна ценова гама. Нашите ръчни сладкарски шприцове са в ниския ценови диапазон, а офертите за металните, в зависимост от броя на дисковете и дюзите, варират. Във всички случаи получавате качествено изработени уреди за трайна употреба и направения разход за тях си заслужава. Може да закупите избрания от вас сладкарски шприц онлайн, като доставката ще пристигне на адреса до 7 работни дни.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по