Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Spiegelau

Spiegelau е немски производител с 500-годишна история в производството на изделия от стъкло, като започва със създаването на фини огледала за европейските кралски дворци. С годините успява да трансформира своя дългогодишен опит в ръчната изработка на стъкло в изцяло машинно производство с последен модел технологии.
Spiegelau създава стъклени съдове, които впечатляват със своята простота, перфектно балансирани пропорции, форма и функционалност. Оставайки верни на духа на баварската занаятчийска изработка, те прилагат най-иновативните технологии за създаване на надеждни и издръжливи изделия. Това прави стъклените съдове Spiegelau водещи на пазара и избор на професионалисти и домакинства по целия свят.

Прочети още за "Spiegelau"


Класа в изработката на стъкло

За разлика от традиционния кристал, кристалното стъкло, използвано от Spiegelau, не съдържа оловен оксид. Благодарение на това стъклените чаши са леки и прозрачни, но в същото време и издръжливи. Те пречупват светлината по брилянтен начин, имат мелодичен звук при наздравица и не избледняват с течение на времето. Асортиментът на Spiegelau включва както практични и бюджетни стъклени съдове за всеки ден, така и луксозни ръчно изработени чаши, достойни за колекция.
Специалните форми на съдовете, както и висококачественото кристално стъкло, направено от чисти суровини, подобряват аромата и удоволствието от консумация на напитките. Съдовете на Spiegelau са сертифицирани като изключително подходящи за миялна машина. Повърхността им не се надрасква вследствие на миенето и не губи блясъка си. Чашите излизат от машината чисти и без водни следи.

Устойчивост и природосъобразност

Продуктите на Spiegelau са издръжливи и устойчиви на многократна употреба в продължение на много години. До 50% от стъклото е произведено от рециклирани материали. Кристалното стъкло не реагира с материали или вещества, с които влиза в контакт, за разлика от пластмасата. Производствените процеси на Spiegelau са изцяло без пластмаса. Всички изделия, както и техните опаковки, са 100% рециклируеми. Стъклото е напълно сертифицирано за безопасна употреба за храни и напитки. Всичко това прави Spiegelau избор на изискани хотели и ресторанти по целия свят.

Купи стъклени съдове Spiegelau на изгодни цени от Модерна Маса

Модерна Маса предлага голямо разнообразие от чаши и декантери на немския производител Spiegelau на изгодни цени. Те ще направят всеки повод още по-специален и всяка глътка още по приятна. Ще откриете голяма селекция от чаши за алкохолни и безалкохолни напитки, които ще допълнят вашия домашен бар. Доверете се на петвековното баварско качество и поръчайте още сега на достъпни цени.

Филтри
Марки
Цена