Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Стъклени чинии

Подсилете арсенала си от луксозна и здрава кухненска посуда със стъклените чинии на Модерна Маса! Палитрата от цветове и изтънченият италиански дизайн гарантират една класна атмосфера в кухнята, на верандата или в ресторанта ви. Отдайте се на прекрасната храна, поднесена в първо качество стъклени чинии от производители като Vidivi и Bormioli Rocco.

Прочети още за "Стъклени чинии"


Многообразни чинии от стъкло


Предлагаме ви колекция от специално подбрани чинии с различни диаметри, изработки, форми и височина. Направете си луксозен подарък още днес и придайте на кухнята си неповторима атмосфера. Чиниите ни са подходящи за всякакъв вид храна, като ако искате да спазвате етикета, разполагаме с всички нужни видове чинии за хранене, сред които и по-издръжливите на високи температури чинии от закалено стъкло.


Подложни чинии


Подборът ни от подложни чинии е страхотно допълнение и основа на всяка трапезна подредба. По правило най-големите чинии, с диаметри от 31 см, те могат да бъдат използвани както за хранене, така и за естетически задоволителна декорация на цялостното сервиране на предястия/апетайзери, супи или основни ястия. Етикетът изисква тя да бъде винаги на масата и върху нея да бъдат поставяни различните ястия в по-малки чинии.


Стъклени плата


Използвани най-често за красиво аранжирани мезета, хапки, ордьоври или дори суши, стъклените ни плата са перфектни за поставяне в средата на трапезата, с цел да красят масата и да са достъпни от всеки присъстващ. Поглезете гостите си с абстрактно изглеждаща комбинация от цветове и храни, внимателно подредени на плата, предоставени ви от Модерна Маса.

Чинии с капак


Чиниите с капак, с които разполагаме, са бляскави и ефектни, предназначени за сладки, бисквити, плодове или просто ястие, което заслужава допълнително внимание. Придайте на трапезата ви изискана барок атмосфера и се отдайте на една стилна закуска/обяд/вечеря, а защо не и междинно хранене.

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по