Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Стъклени купи

Това са дълбоки, кръгли, стъклени съдове без капак, които са подходящи както за приготвяне така и за сервиране на храна. Те се изработват от темперирано стъкло, за да бъдат максимално здрави. В същото време са красиви и елегантни, внасящи нотка изисканост при сервиране и поднасяне. Формите са разнообразни, от вълнообразни до извити и симетрични.


Прочети още за "Стъклени купи"

Нашите стъклени купи са с различен размер, защото всяка от тях има различно предназначени. Купичките са удачни да поднесете на гостите си ядки, бонбони или маслини. Търсите нещо по-голямо? Големите и дълбоки стъклени купи са най-подходящи за сервиране на салата. Използвайте съдове от стъкло в кухнята. Те предлагат някои изключителни удобства пред пластмасовите и металните. Те не се нагряват като метални и освен това се по здрави и елегантни от пластмасовите, но отстъпват по устойчивост и здравина на купите от закалено стъкло. Освен всичко друго, кухненски посуда от стъкло изглежда невероятно привлекателна.

 

Кристални купи

 

Те са специални поради своята същност. Кристалът, който се използва за иразботка, успява да пречупи, преминаващата през него светлина по един особен начин. Използвайте кристални купи когато искате да добавите малко повече изисканост на обстановката и прибавите повече тържественост на помещението. Те са изключително красиви, а някои модели са декорирани чрез ръчно изрязани гравюри. Кристалните съдове като цяло са правилен избор за аранжиране на всекидневната у дома, салона на ресторант и дори на офис помещения. Те също така могат да бъдат подарък, с които няма да сгрешите, когато става въпрос за сватба, рожден ден, юбилей.

 

Фруктиери

 

Фруктиера с плодове може да бъде идеалното допълнение към Вашия кухненски плот или трапезна маса, с която да впечатлете своите гости. В Модерна Маса имаме различни варианти е редица форми, размери и стилове, от малки и големи до стъклени и кристални. Сигурни сме, че ще намерите необходимата купа за поднасяне на плодове. Фруктиерата позволява въздухът да циркулира около плодовете и зеленчуците ви по-свободно. Това предотвратява задържането на въздух, което потенциално може да доведе до по-бързо стареене на плодовете. Фруктиерата изкарва плодовете на показ, което я прави декоративно и привлекателно допълнение към Вашата кухня. Плюс това, тя Ви действа подканващо да ядете здравословните плодове, докато са още пресни!

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по