Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Стенни часовници

Искате да изберете стенен часовник, който да допълни визията и интериора на Вашия дом, заповядайте да разгледате селекцията от продукти, която предлагаме. Този функционален предмет не само ни помага да следим времето, но е и изискан аксесоар, с който да разкрасим дома. Ние от Модерна Маса разбираме това и сме подбрали луксозни стенни часовници, които да отговорят на вашите очаквания.

Прочети още за "Стенни часовници"


Как да изберете стенен часовник за вашия дом?


Стенните часовници варират според тяхната форма, цвят и дизайн, както и типа механизъм, с който работят. Те играят съществена роля в обзавеждането на дома и създаването на уютна и приятна атмосфера. Могат да се поставят във всяка една стая в дома - дневната, хола, кухнята или спалнята.

Можем да изберем класически модели с изчистен дизайн, подходящи за традиционни интериори, или модерни и дизайнерски стенни часовници, които се вписват перфектно в съвременните пространства.

Цветът може да е от най-разпространените - бял, черен, сив, или по-нестандартен като стоманено сив или пепел от рози.

Подходящи материали за изработка на стенни часовници са алуминий, неръждаема стомана, пластмаса. Стоманените и алуминиевите изработки са с отлично качество, което гарантира здравина на продуктите и изтънчен дизайн за красиво обзавеждане на дома. Пластмасата често се използва като допълнение към стоманата, за по-цялостен и завършен вид на часовника.

В съвремието основно се предпочита електронен и безшумен механизъм за стенен часовник. Електронните стенни часовници са леки, удобни за поставяне и точни при отчитането на времето. При тях не се налага често регулиране както при механичните.

Разбира се какви часовници ще изберете зависи основно от вашия интериор. Дизайнът, цветът и формата трябва добре да подхождат на останалите аксесоари и мебели в дома. Трябва също да прецените дали искате часовникът да е по-скоро малък детайл в обзавеждането или основен акцент, който да привлича внимание и интерес. Ако планирате да добавите други декоративни елементи на стената, помислете за това как можете да ги съчетаете хармонично.

Добре е часовникът да се постави на стратегично място, където ще привлича вниманието, но няма да претоварва визията на стаята. Освен това, трябва да следим за правилната височина при окачването му. Твърде високо или ниско поставен стенен часовник ще ни затруднява, когато искаме с един поглед да видим часа.

Като цяло всички видове часовници за стена се монтират лесно, затова се концентрирайте основно върху качеството и визията. Трябва да отразяват вашия стил, индивидуалност и да придават допълнителна изисканост в помещението.


Красиви стенни часовници на достъпни цени


В нашия онлайн магазин ще откриете висококачествено изработени стенни часовници от стомана, алуминий и пластмаса. Предлагаме продукти както от европейски дизайнерски брандове като немската марка Philippi, така и световни марки като Umbra.

Всеки предлаган от нас стенен часовник е на достъпна цена, като в същото време е с гарантирано качество. Друго предимство е, че са с безшумен механизъм и захранване на батерии.

Предлагаме лесно онлайн пазаруване и бърза доставка за всички продукти в наличност, както и застраховка срещу щети. Към услугата също има опция за право на преглед и възможност за плащане с наложен платеж.

Филтри
Марки
Цена