Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Стопери за врата

Стопери за врата - тези малки, но изключително полезни аксесоари ще направят Вашия дом още по-функционален и уютен. Поставят се на пода или се монтират на стената с цел да предотвратят удари и рязко затваряне на вратата. Изключително полезни са ако в стаята става течение или децата играят неукротимо и има риск врата да се удря в стената.

Прочети още за "Стопери за врата"


Какви видове стопери за врата предлагаме


В онлайн магазин Модерна Маса ще намерите както стопери за врати за стенен монтаж, така и за поставяне на пода.

Стоперите за врати за стнен монтаж са изработени от неръждаема стомана и гума, монтират се лесно и гарантират, че врата няма да се ударя в стената. Гумата също предпазва от увреждане самата врата.

Стоперите, които се поставят на пода могат да бъдат подвижни или здраво застопорени. Материалите, от които са изработени са разнообразни, като неръждаема стомана, каучук, пластмаса или гума.

Какъв стопер за врата ще изберете зависи основно от това къде желаете да го поставите, но също е и въпрос на дизайн и как избраният продукт се вписва в цялостния интериор на Вашия дом.


Стопери за врати с красив дизайн


Предлаганите от нас продукти са с разнообразна големина и форма, за да допълнят визията на дома. Освен стандартните по-заоблени форми, предлагаме и такива като играчки, които ще зарадват домакинствата с малки деца.

Всички те са изключително функционални, тъй като освен дизайнерско решение, трябва отлично да изпълняват основната си функция да задържат вратата в определена позиция.

Независимо дали ще изберете стопер за врата за стена или под, гарантирано ще си спестите известна сума за бъдещи ремонти. Най-сигурният начин да запазите стената непокътната и да осигурите безопасност за децата е с този малък полезен аксесоар.


Достъпни цени в онлайн магазин Модерна Маса


Цените на предлаганите от нас стопери за врати са напълно разумни. Инвестицията си заслужава, защото този полезен продукт ще се използва години напред.

Заповядайте да разгледате селекцията от стопери и изберете най-подходящия за вас. Ние ще ви осигурим бърза и сигурна доставка, както и гаранция за качеството на продукта.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по