Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Сушилници за чинии

Сушилниците за чинии са задължителен компонент от кухнята. Без това съоръжение за отцеждане на измитите съдове домакинята е направо безпомощна. Свикнали сме с тях така както мивката с течаща вода, готварската печка, кухненските плотове и шкафове. Обикновено те са компактни и практични, с идеята да не заемат място и да се впишат оптимално добре в кухненския интериор. Изработени са от различни материали, но с основна функция да осигурят точното подреждане на съдовете и приборите в тях, за да се изсушат след измиване.

Прочети още за "Сушилници за чинии"


В Модерна Маса може да избирате от десетките модели сушилници в нашата колекция, по ваш вкус и според кухненския интериор, на които вашите чинии и съдове за готвене ще изглеждат стилно и естетически издържано.

 

Сушилници за чинии и чаши - разнообразен дизайн и цветови решения

 

В Модерна Маса отново ви предлагаме най-доброто от сушилниците за съдове - качество и шик от два континента. Може да избирате модел сушилник за чинии и чаши от европейски производители от Германия, Холандия, Италия, дори от Канада. Разполагаме с различни модели със семпла и изчистена визия на две нива, както и с плътни и компактни сушилници. Предлагаме луксозни сушилници за чинии, подходящи за подарък за нов дом. Предлагаме малки и големи варианти, предвид факта, че всеки домакин суши различен брой продукти. Най-използваните материали са неръждаема стомана, полипропилен, PVC, стомана със силикон, пластмаса. Всички те са с висококачествена изработка и могат да ви служат с години. Пропиленовите сушилници за чинии и чаши се предлагат освен в класическите черен и бял цвят, и в метално сиво, цвят крем, червено, в светлосиво и др.

Изборът на подходящ цвят и дизайн на сушилника за съдове е индивидуален и зависи от предпочитанията на купувача, както и от интериора на кухнята. Цветове като черен, бял и сив се вписват по-лесно в интериора на различните кухни. По-нестандартните цветове винаги се избират с внимание, но те от своя страна внасят повече свежест и настроение в кухнята.

Материалът, от който е изработен даден сушилник за съдове също е от значение. Предимствата на сушилниците от стомана са, че са здрави и устойчиви на корозия. Пластмасовите сушилици от своя страна са по-леки и удобни за местене. Силиконовите подложки за сушене са компактни и лесно се сгъват.

След като определите желания дизайн и цвят, следва да прецените колко място ще заеме сушилника за съдове. Предлагат се модели с различен размер за нуждите на отделните домакинства. Освен по-компактни сушилници за съдове, за да спестите пространство, можете да изберете и такива на две нива.

 

Функционални сушилници за чинии с лесна поддръжка

 

Всички модели разполагат с отделения за сушене на чинии и на чаши. В повечето от тях има обособени прегради за прибори и улеи за оттичане на водата. Имаме сушилници за чинии и чаши с подвижни поставки за прибори, със сгъваем държач за съдове, със специално отделение за ножове, с приставка за чаши. Основите им са от полипропилен, пластмаса и лесно се поддържат и почистват. При нас може да намерите много практични сушилници за чинии, които са сгъваеми и пестят от пространството в кухнята. Удобни и много практични са и нашите окачени сушилници за чинии, които не заемат място на кухненския плот или до мивката. Повечето от елементите на отделните модели - стойки, основи, държачи, са подходящи за почистване в съдомиялна машина.

Функционалността е основен елемент в изработката на сушилници и подложки за отцеждане, защото не бива да забравяме, че основното им предназначение е подсушаването на чиниите след миене. Вашият сушилник за съдове следва да гарантира, че чиниите ще бъдат сухи и готови за ползване възможно най-скоро. Затова ние ви съветваме при избора сушилници и подложки за чинии да прецените дали позволяват оптимално разпределение на посудата за нейното бързо изсушаване.

Важно е сушилниците за съдове да се поддържат лесно и да не задържат мръсотия, като по този начин ще се осигури хигиеничност на продуктите, които сушите. Ако сушилникът е на две нива трябва да се разглобява лесно за по-ефективно почистване.

Окачени сушилници за чинии, луксозни сушилници за чинии, както и много други модели, само тук - в Модерна Маса.

 

Изгодни цени и удобно пазаруване онлайн

 

Цените на нашите сушилници за чинии и чаши варират според марката, дизайна, материала на изработка. По-луксозните от тях са по-скъпи, но са чудесен подарък за новодомци, който определено ще ги впечатли. Имаме семпли сушилници за чинии на по-ниски цени, които са удобни за живущи на квартира или за ползване по време на почивка.

След като определите модела, който отговаря на Вашите нужди и бюджет и сте избрали дали да бъде изработен от стомана, пластмаса или друг материал - можете да си поръчате желания от вас сушилник по електронен път.

Бюджетно решение е и подложка за отцеждане на съдове. Този продукт може да бъде използван и като допълнение към вашия сушилник за чинии. Можете да изберете между силиконова подложка за чинии или микрофибърна такава и да поръчате онлайн от Модерна Маса. Ние ви гарантираме надеждна доставка до една седмица.

 

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по