Сушилници за чинии

Сушилнците за чинии са задължителен компонент от кухнята. Без това съоръжение за отцеждане на измитите съдове домакинята е направо безпомощна. Свикнали сме с тях така както мивката с течаща вода, готварската печка, кухненските плотове и шкафове. Обикновено те са компактни и практични, с идеята да не заемат място и да се впишат оптимално добре в кухненския интериор. Изработени са от различни материали, но с основна функция да осигурят точното подреждане на съдовете и приборите в тях, за да се изсушат след измиване.

Прочети още за "Сушилници за чинии"


В Модерна Маса може да избирате от десетките модели сушилници в нашата колекция, по ваш вкус и според кухненския интериор, на които вашите чинии и съдове за готвене ще изглеждат стилно и естетически издържано.

 

Сушилници за чинии и чаши - разнообразен дизайн и цветови решения

 

В Модерна Маса отново ви предлагаме най-доброто от сушилниците за съдове - качество и шик от два континента. Може да избирате модели сушилници за чинии и чаши от европейски производители от Германия, Холандия, Италия, дори от Канада. Разполагаме с модели със семпла и изчистена визия на две нива, както и с плътни и компактни сушилници. Предлагаме луксозни сушилници за чинии, подходящи за подарък за нов дом. Използваните материали са неръждаема стомана, полипропилен, PVC, стомана със силикон, пластмаса. Всички те са с висококачествена изработка и могат да ви служат с години. Пропиленовите сушилници за чинии и чаши се предлагат освен в класическите черен и бял цвят, и в метално сиво, цвят крем, червено, в светлосиво и др.

 

Функционални сушилници за чинии с лесна поддръжка

 

Всички модели разполагат с отделения за сушене на чинии и на чаши. В повечето от тях има обособени прегради за прибори и улеи за оттичане на водата. Имаме сушилници за чинии и чаши с подвижни поставки за прибори, със сгъваем държач за съдове, със специално отделение за ножове, с приставка за чаши. Основите им са от полипропилен, пластмаса и лесно се поддържат и почистват. При нас може да намерите много практични сушилници за чинии, които са сгъваеми и пестят от пространството в кухнята. Удобни и много практични са и нашите окачени сушилници за чинии, които не заемат място на кухненския плот или до мивката. Повечето от елементите на отделните модели - стойки, основи, държачи, са подходящи за почистване в съдомиялна машина.

Окачени сушилници за чинии, луксозни сушилници за чинии, както и много други модели, само тук - в Модерна Маса.

 

Изгодни цени и удобно пазаруване онлайн

 

Цените на нашите сушилници за чинии и чаши варират според марката, дизайна, материала на изработка. Луксозните сушилници за чинии са по-скъпи, но са чудесен подарък за новодомци, който определено ще ги впечатли. Имаме семпли сушилници за чинии на по-ниски цени, които са удобни за живущи на квартира или за ползване по време на почивка. Може да си поръчате желания от вас модел по електронен път, като ви гарантираме надеждна доставка до една седмица.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по