Свещници

Свещниците са едни от най-изисканите аксесоари в дома ни, които му придават стил и неповторимост. Не са задължителен елемент в интериора, но тези, които държат на домашния уют, непременно разполагат със свещници за по-тържествени поводи.

Прочети още за "Свещници"


Често изработката и визията им ги превръща в истински бижута. Подходящи са за хол, всекидневна, спалня и дори за антре или вестибюл. Скъпите метални или стъклени свещници създават тържествена атмосфера по време на празник. В Модерна Маса предлагаме избрана селекция от свещници, която може да промени до неузнаваемост вашия интериор.

 

Разнообразие от стилове и функционалност

 

 

Разгледайте нашите предложения за свещници, за да изберете този, който отлично се вписва във вашия интериор. Предлагаме разнообразие от стилове, които ще отговорят напълно на вашето търсене. Според броя на свещите, свещниците от нашата колекция са единични, тройни, с пет и повече рамена, във формата на венец или пък за композиция от голям брой чаени свещи, които създават романтична атмосфера. Според мястото, където те се поставят, предлагаме модели стенен свещник и свещник за маса. Според материала, от който са изработени, предлагаме метални и стъклени свещници. Имаме аксесоари с класически елегантни форми, както и с по-разчупен, авангарден дизайн.

 

Празнични и ежедневни - с красив и елегантен дизайн

 

 

Независимо дали се използват ежедневно в бита, или ги изваждаме само по празнични поводи, свещниците винаги придават шик и блясък на интериора. Ние ви предлагаме широка гама от модели, внос от Европа и Италия. Отличават се с висококачествена изработка и финес. Стъклените свещници са стилни и създават феерично осветление в дома, металните допринасят за повече елегантност в интериора. Някои от моделите могат да се ползват за коледни свещници - особено тези със сребърно покритие или златен цвят. Аксесоарите за десет чаени свещи могат да допълнят романтичната вечер с любимия човек. Ако искате да създадете неповторима атмосфера в хола, заложете на приглушено осветление и красив свещник за маса.

 

Удобно онлайн пазаруване и изгодни цени

 

Тези красиви аксесоари за дома варират при нас в широк ценови диапазон. По- семплите и за една свещ, както и някои минималистични модели се предлагат на достъпни цени. Свещниците, които са с повече рамена за по-голям брой свещи и с по-сложна изработка, са по-скъпи, но пък са ефектен подарък за вечен спомен. Независимо дали са изработени от стъкло или метал, те устояват на времето и са издръжливи, и направеният разход за тях си заслужава. Разгледайте нашия онлайн магазин, за да изберете най- доброто от колекцията ни от свещници. Може да поръчате своя модел и от нашия сайт, като гарантираме бърза доставка!

 
Филтри
Марки
Материал:
Вид продукт:
Серия:
Цвят:
Цена
Подреди по
Подреди по