Свещници

Създайте приятна атмосфера във всяка стая, използвайки нашите свещници. Нашата колекция от стилни предложения ще превърне дома Ви в привлекателно и релаксиращо място, на което да се насладите. От единични до модели за няколко свещи в Модерна Маса имаме разнообразие от стилове, които отговарят на Вашето търсене. Няма нужда да чакате специален повод, празник или събитие, за да разведрите дома си. Създайте уютна атмосфера у дома, като използвате свещници в най-различни форми и размери Изберете съвременни модели с модерен дизайн, за да осветите масата за хранене.


Прочети още за "Свещници"

Добавете топло усещане към Вашата всекидневна, хол или спалня, като изкусно разпръснете свещи по мебелите. Добавете допълнителна магия с подходящото осветление и настроението, когато дойде време да организирате парти. Нашите уникални и достъпни свещници позволяват на вашия дом да блести ярко с еклектичен стил.

 

Стъклени свещници

 

Знаете ли, че свещите се използват в домовете още от 206 г. пр. Н. Е.? По това време те са били малко по-различни от познатите ни днес. За изработката се е използвала китова мас или лой и са били предназначени единствено за светлина в дома. За щастие вече не разчитаме на тях като източник на светлина - освен ако токът не изгасне! Сега се използват за декорация и за създаване на определена атмосфера в дадено пространство. В Модерна Маса ще намерите богат избор от стъклени свещници предназначени за различни видове свещи. Високите варианти с поставка, използвани с конусни свещи, изглеждат особено стилно по средата на трапезната маса. Модели за чаени свещички могат да бъдат поставени на рафтове за книги или масичка за кафе, за да придадат нотка блясък на Вашето пространство. Използвайте стъклен свещник за ароматерапевтична свещ преди лягане, за по-спокоен сън. Само не забравяйте да загасите пламъка, преди да заспите. Поставките за свещи са изключително практични, защото могат да бъдат адаптирани да отговарят на всеки сезон. Например, връзването на панделка около тях е начин да промените декора си за Коледа.

 

Свещници за маса

 

Ние от Модерна Маса знаем колко много означава Вашето лично пространство за Вас. Ето защо В Модерна Маса има множество свещници за маса, от които можете да избирате. Променете атмосферата на стаята си според Вашите изисквания, като използвате споменатите продукти. Бъдете подготвени за всеки повод, който може да възникне с привличащи вниманието свещници за маса, които се съчетават с декора на Вашия дом. Подгответе се за романтична вечеря с красива поставка за свещи на масата. Опростени от гледна точка на идея и дизайн, те ще допринесат за очарованието на една стая, без много усилия от Ваша страна. С елегантен дизайн и многофункционална привлекателност, има много начини да използвате тези аксесоар за постигане на най-добър ефект.

 

Свещници за декорация

 

Декорирането със свещи е един от най-лесните и достъпни начини за създаване на топла атмосфера във Вашия дом. Блясъкът на пламъка омекотява и осветява едно пространство, обливайки всичко в приглушена светлина. Това придава на помещението празнично настроение за специални случаи, романтични вечери и празници. В Модерна Маса имаме всякакви свещници за декорация, от които се нуждаете както и няколко съвета и трикове:

  • Съгласувайте поставките с останалите декоративни аксесоари като рамки за снимки и стенни изкуства, за да придадете на всяка стая завършен стил.
  • Превърнете банята в спа за едно релаксиращо изживяване.
  • Използвайте огледала за отразяване на светлината от пламъка.
  • Ароматните свещички са лесен начин да освежите стаята.
Филтри
Марки
Материал:
Вид продукт:
Серия:
Цвят:
Цена
Подреди по
Подреди по