Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Тави за печене

Всяко домашно приготвено ястие е специално по свой начин, но то не може да стане перфектно без подходящи съдове за готвене. Ние от Модерна Маса предлагаме богат избор от тави за печене. Тук ще намерите всичко необходимо да приготвите желаното ястие.


Прочети още за "Тави за печене"

Качествени тави за печене 

 

Нашите квадратни и правоъгълни тави за печене ще Ви дадат свободата да проявите креативност при приготвянето най-вкусните гозби за Вашите приятели и семейство. Важно е да подберете тези продукти, които ще бъдат най-удобни за Вас.

 
Не губете време, а се възползвайте от покупка на керамични, стъклени и алуминиеви модели и ростери, с незалепващо покритие.  

 

Съдовете за готвене предлагани от Модерна Маса са функционални и са подходящи за всяко домакинство. Ние знаем кое е най-доброто за Вас и го предлагаме в чудесно съотношение между качество и цена. 

 

Ако имате допълнителни въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас. Нашият екип е готов да ви помогне.

 

Тави за печене с незалепващо покритие 

 

Закупуването на тава за печене с незалепващо покритие е задължително, защото това, което готвите, е толкова добро, колкото е посудата Ви. От изпичане на месо, бисквити, сирене и хляб, до зеленчуци и всичко друго, къде бихме били без този съд? Това е най-универсалното и безценно оборудване за готвене в кухнята, така че си струва подобна инвестиция. Почиства се и се измива лесно, без търкане на загорели остатъци.

 

Помислете какво ще готвите и дали ще имате нужда от специална форма за забърканите от Вас съставки. Кръглият дизайни е идеален, ако искате да изпечете пица например, а правоъгълният е удачен за почти всичко друго, което Ви хрумне. Не забравяйте да изберете такъв подходящ размер, за да се побере във Вашата фурна. 

 

Керамична тава за печене 

 

Керамичното покритие осигурява на метала гладка незалепваща повърхност, която е напълно нетоксична, изключително здрава и устойчива на надраскване. Керамично покритие Ви позволява да извадите изпечения сладкиш много по лесно лесно и без остатъци по стените на съда. Старата посуда изисква обиколка с остър нож и въпреки това остават залепени на дъното парчета. Освен бързото изваждане на изпечените продукти, съдовете се почистват по-бързо. Цялата мръсотия се отстранява от повърхността с едно движение на гъбата под течаща вода.

 

Стъклена тава за печене 

 

От 1945 година фабриката Duralex във Франция е пионер в производството на темперирано стъкло - траен, не порест материал, който е два пъти и половина по-здрав от всяко обикновено стъкло. Конструкцията е нечуплива, но ако се счупи, стъклото се превръща в малки паченца, които не режат и се почистват лесно. Стъклената посуда от Duralex е предпочитана от хотели и ресторанти по целия свят.

 

Това, което може да Ви изненада, е, че резултатите се различават драстично, в зависимост от това дали сте изпекли рецептата си в стъклен или метален съд. Стъклото забавя потока топлина между въздуха във фурната и ястието, докато самото то не се нагрее. Стъклената посуда задържа топлината далеч по-дълго, отколкото металната.

 

Алуминиеви тави за печене 

 

Алуминият е добър проводник, които хомогенно разпределя топлината, подобрявайки приготвянето на храната във фурната. Няма риск от напукване, топене, овъгляване или изгаряне. Алуминият издържат на стерилизация и се противопоставя на корозията причинена от кисели и солени храни. Всички те са произведени по най-високите стандарти и отговарят на европейските и FDA регламенти. Освен това те са 100% рециклируеми.

Филтри
Марки
Вид продукт
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по