Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Тенджери от неръждаема стомана

Обзавеждането на дома и кухнята не се изразява само в закупуването на мебели и електроуреди. Всеки съд за приготвяне и сервиране на храна издава част от персоналността насемейството и домакините. Споделеното време в кухнята е спомен за цял живот, спомен изискващ внимание и отговорност към правилното и пълноценно хранене.

Тенджерите от неръждаема стомана, тенджерите от алуминии, както и другите такива съдове, са инвестицията, която остава във времето. Този материал е с доказани и утвърдени качества, неподатливи на измяна.


Ние, от Модерна Mаса, можем да ви доставим качество и споделени кулинарни преживявания.

Прочети още за "Тенджери от неръждаема стомана"

Тенджери от неръждаема стомана - винаги сигурният избор


Тенджерите нераждавейки са практичният избор, доказал се във времето. Многообразието от размери - от мини варианти с вместимост от 0.65 л до големи тенджери с вместимост над 2л, прави този съд, както и останалите тенджери, необходимост във всеки дом.

Сплавите, от които са изработени тенджерите, ги правят универсални и устойчиви на високи температури. Неръждаемата стомана се почиства лесно, като по нея не остават остатъциот загоряла храна. Може да се третира и в съдомиялна машина. 


Тенджерите от неръждаема стомана не са податливи на износване, захабяване и корозия. Дизайнът им е изчистен и с естествен блясък. 

Храната се приготвя лесно и вкусно


Тенджерите от неръждаема стомана са подходящи както за междинно варене на паста и тестени изделия, така и за дълго варене и задушаване на месо, плодове и зеленчуци. Приготвената храна не загаря и не залепва, независимо на какъв котлон се готви - керамичен, електрически, газов или индукционен. Температурата винаги е равномерна и постоянна.

Допълнителните компоненти, които може да срещнете в предлаганите от нас тенджери, са вътрешна мерителна скала, стъклен капак за проследяване процеса на готвене и широки,топлоизолирани дръжки, които остават хладни за максимален комфорт и сигурност при пренасяне на съда.Покупката е бърза, сигурна и на ниска цена


Нашата пълна селекция от модерни и функционални продукти за дома и кухнята може да откриете онлайн в сайта на Модерна Маса. Стараем се да поддържаме постоянна наличност натова, от което се нуждаете, за да може покупката ви да достигне до вас в рамките на 7 работни дни. Нашите професионалисти грижливо подготвят пратките, като застраховат всеки единартикул, а разпространението в цялата страна е поверено на куриерска фирма Speedy.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по