Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Тенджери с керамично покритие

Изборът и закупуването на кухненска посуда се базира на нужните на всеки един кулинар, тенденциите на пазара, както и на достъпността на материалите, от които съдовете са изработени. Предлаганото от нас оборудване е съобразено с индивидуалните нужди на всеки клиент, неговото домакинство и бюджета, с който разполага.


В каталога на Модерна Маса ще откриете висококачествени изделия и аксесоари за готвене, идеални за всяка кухня, като в това число и тенджери с керамично покритие, тенджери за готвене на пара и такива от алуминии.

Тенджерите с керамично покритие са изработени от метални съединения, защитени с плътен керамично-мраморен слой. Този завършек на тенджерите за готвене е екологичен и безвреден при ежедневна употреба.

Прочети още за "Тенджери с керамично покритие"

Здравословно приготвена храна


Покритието на керамичната тенджера позволява готвенето с минимално количество мазнина. Съдовете обединяват няколко начина на топлинна обработка - варене, пържене и дълбоко задушаване на зеленчуци и месни продукти.


Високата топлоустойчивост на материалите позволява пълния процес на къкрене, без опасност от залепване или загаряне. Температурата се разпределя бързо и равномерно. Така приготвените ястия остават свежи за по-дълъг период от време, пестейки средства и усилия на домакините.

Добра хигиена при почистване и дълготраен живот


Тенджерите с керамично покритие не задържат загоряла храна по повърхността си, което позволява по-бързото и лесното им почистване. Не е необходима употребата на препарати с високо съдържание на химични елементи, опасни за човешкото здраве и природа.

Дългият живот на керамичната тенджера се гарантира от вашата грижа за нейната цялост. Нашият професионален съвет е добре да подсушавате керамичните съдове и да ги съхранявате отворени. 

Сигурна покупка от онлайн магазина на Модерна Маса


Всички продукти, предлагани от онлайн магазина на Модерна Маса, се доставят чрез куриерска фирма Speedy. Поради естеството на изделията, които ви предлагаме, и тяхната структура, всяка пратка се подготвя старателно, изпраща се маркирана като “чуплива” и се застрахова срещу транспортни дефекти и повреди.

Всеки избран от вас артикул се изпраща с опция за преглед. Срокът на доставката е от 2 до 7 работни дни, като условията за вземане на пратката зависят от куриера доставчик.

Филтри
Марки
Цена