Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Тенджери за готвене на пара

Може да се каже, че кулинар без тенджера къща не храни и това прави тези съдове за готвене толкова задължителни за всяка кухня. Каквито и нови кулинарни техники и ястия да се измислят, на мода винаги ще бъдат топлата пилешка супа и добре осолените варени картофи. С такъв мултифункционален уред като тенджерата, можете да приготвяте всякакви вкусотии. За да ви е още по-вкусно, а и здравословно, можете да оборудвате кухнята си с тенджера за готвене на пара.

Прочети още за "Тенджери за готвене на пара"

Ние, от Модерна Маса, сме истински ценители на здравословната и полезна кухня. Затова сме ви подготвили селекция от тенджери за готвене на пара. Разгледайте предложенията ни и инвестирайте в себе си и здравето си, като промените хранителните си навици и започнете да готвите с тенджера на пара.


Полезна и вкусна храна с тенджера на пара


При варенето на продуктите в обикновена тенджера, голяма част от полезните им съставки остават във водата и не достигат до вас. Затова все повече хора предпочитат готвенето на пара, тъй като по този начин се запазват свойствата на продуктите и така те достигат до вас под най-чиста и здравословна форма. По този начин консумирането на готовата храна се превръща в истинска наслада за сетивата, като същевременно задвижва тялото ви и ви кара да се чувствате добре. Но това е само едно от превъзходствата на тенджерите за готвене на пара.

Друго тяхно предимство е, че правят готвенето на ястия лесно и бързо, без дори да се налага да използвате мазнина. Материалите, от които са изработени, позволяват да почиствате тенджерите в съдомиялна машина, без да се притеснявате за тяхното покритие или за стъклото. Освен с качествата по отношение на здравината, те се отличават и с модерния си дизайн, който ще пасне на комплекта от прибори и кухненския интериор на всяко домакинство.


Удобство и мултифункционалност


За почитателите на здравословната храна е важно да готвят с малко или без никаква мазнина. И това е напълно постижимо с нашите тенджери за готвене на пара. Но това не е всичко, всяка тенджера на пара е изработена от огнеупорно стъкло и незалепваща алуминиева част за нагряване на водата, за да може да ви служи дълги години. А благодарение на технологията за бързо и равномерно разпределение на топлината, готвенето ще отнема дори още по-малка част от времето ви.

В Модерна Маса ще откриете висококачествени тенджери за готвене на пара, които да бъдат ваш верен спътник по дългия път към изцяло здравословния начин на хранене.


Купи тенджера за готвене на пара на изгодни цени от Модерна Маса


Тенджера за готвене на пара - цена, удобство, лесно почистване и качество от Модерна Маса! Така бихме описали нашите тенджери на пара. А за да можете и вие да се уверите в истинността на това описание, можете да откриете всички тенджери за готвене на пара на атрактивни и достъпни цени. От вас се очаква само да поръчате, а благодарение на политиката ни за бърза доставка, ще се радвате на вашите тенджери в максимално кратък срок.

Разгледайте каталога ни и изберете най-доброто, съобразено с личните ви нужди.

 

Филтри
Марки
Цена