Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Тенджери

Яхнии, супи, сосове, варива и бульони. Има ли нещо, което не може да бъде приготвено в тенджера? Не мислим така. В Модерна Маса считаме, че те са сред основните съдове за готвене, които задължително трябва да присъстват във всяка кухня. Затова предлагаме богато разнообразие от различни тенджери, подходящи за всички готвачи и домакини, които обичат да готвят за семейството или своите клиенти.

Но изборът на правилните съдове за готвене може да е малко предизвикателство, особено ако възнамерявате да готвите различни ястия. Модерна Маса е тук, за да ви помогне да намерите перфектната тенджера за вашата кухня, независимо дали готвите солени сосове, сладки конфитюри, супа, спагети или задушено месо.

Прочети още за "Тенджери"

Неръждаеми и незалепващи тенджери


Препоръчваме тенджера от неръждаема стомана като универсален съд за готвене, който е подходящ както за варене на сума, така и за използването му при практически готвенето на всяко ястие. Предимствата на неръждаемата стомана са определено в изобилие, поради факта, че тя загрява равномерно основата и стените си, което я прави идеалното решение за големи количества течности. Освен това, тези тенджери са здрави, не корозират и трудно се надраскват.

Няма да сбъркате, избирайки нашите тенджери с незалепващо покритие, особено ако ако търсите максимално удобство и лесно почистване. Благодарение на незалепващото покритие, вашите сосове няма да загорят. Тенджерите с керамично и мраморно покритие намаляват нуждата от употреба на мазнина за готвене, така че те могат да направят домашните ви супи и сосове още по-здравословни.

Различни по форма, цвят и обем тенджери


В Модерна Маса ще откриете различни по форма и цвят тенджери, за да изразите своята личност в кухнята. Всяка една от тях разполага с прозрачен стъклен капак, за да виждате готвещото се ястие. Капакът е изработен от темперирано стъкло, което издържа на нагряване до много висока температура и е изключително здраво. 

Ние имаме различни по размери тенджери, с диаметър от 12 до 26 сантиметра и обем от 0.6 до над 6 литра. Малките модели са удачни за приготвяне на сосове и бульони, докато в големите можете да сготвите достатъчно количество супа или яхния за цялото семейство.

Тенджери на добра цена от Модерна Маса


При нас ще откриете тенджери на изгодна цена с различен дизайн, който да отразява не само вашият стил, но и вашите кулинарни нужди. Помислете дали да закупите единичен вариант или цял комплект тенджери, за да попълните колекцията си от съдове за готвене.

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по