Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Тенджери

Яхнии, супи, сосове, варива и бульони. Има ли нещо, което не може да бъде приготвено в тенджера? Не мислим така. В Модерна Маса считаме, че те са сред основните съдове за готвене, които задължително трябва да присъстват във всяка кухня. Затова предлагаме богато разнообразие от различни тенджери, подходящи за всички готвачи и домакини, които обичат да готвят за семейството или своите клиенти.

Но изборът на правилните съдове за готвене може да е малко предизвикателство, особено ако възнамерявате да готвите различни ястия. Модерна Маса е тук, за да ви помогне да намерите перфектната тенджера за вашата кухня, независимо дали готвите солени сосове, сладки конфитюри, супа, спагети или задушено месо.

Прочети още за "Тенджери"

Неръждаеми и незалепващи тенджери


Препоръчваме тенджера от неръждаема стомана като универсален съд за готвене, който е подходящ както за варене на сума, така и за използването му при практически готвенето на всяко ястие. Предимствата на неръждаемата стомана са определено в изобилие, поради факта, че тя загрява равномерно основата и стените си, което я прави идеалното решение за големи количества течности. Освен това, тези тенджери са здрави, не корозират и трудно се надраскват.

Няма да сбъркате, избирайки нашите тенджери с незалепващо покритие, особено ако ако търсите максимално удобство и лесно почистване. Благодарение на незалепващото покритие, вашите сосове няма да загорят. Тенджерите с керамично и мраморно покритие намаляват нуждата от употреба на мазнина за готвене, така че те могат да направят домашните ви супи и сосове още по-здравословни.

Различни по форма, цвят и обем тенджери


В Модерна Маса ще откриете различни по форма и цвят тенджери, за да изразите своята личност в кухнята. Всяка една от тях разполага с прозрачен стъклен капак, за да виждате готвещото се ястие. Капакът е изработен от темперирано стъкло, което издържа на нагряване до много висока температура и е изключително здраво. 

Ние имаме различни по размери тенджери, с диаметър от 12 до 26 сантиметра и обем от 0.6 до над 6 литра. Малките модели са удачни за приготвяне на сосове и бульони, докато в големите можете да сготвите достатъчно количество супа или яхния за цялото семейство.

Тенджери на добра цена от Модерна Маса


При нас ще откриете тенджери на изгодна цена с различен дизайн, който да отразява не само вашият стил, но и вашите кулинарни нужди. Помислете дали да закупите единичен вариант или цял комплект тенджери, за да попълните колекцията си от съдове за готвене.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по