Тенджери

Лесно е да се превърнете в шеф готвачи в кухнята, когато имате подходящите съдове за готвене. Тенджерите са важен и универсален продукт във всяко едно домакинство. Можете да ги използвате за задушаване на зеленчуци, сваряване на меса, приготвяне на супи и какво ли още не. Нито една кухня не е пълна без подходящите тенджери и касероли. Ето затова ние ви предлагаме богат избор от качествени и надеждни продукти, които да улеснят готвенето дори на най-сложните ястия.


Прочети още за "Тенджери и касероли"

Тенджери и касероли за готвене

Нашите артикули са изработени от алуминий, тефлон, неръждаема стомана и всички те са с незалепващо покритие, което предпазва храната от загаряне и прави почистването елементарно и бързо. Проектирани са по начин, който позволява равномерното разпределение на топлината - без риск някоя точка да се нагрее значително повече от друга. Могат да се използват в съдомиялна машина като повърхността не се уврежда и влошава.

Голямо разнообразие от тенджери

Изберете най-подходящия продукт според Вашите нужди. Ако желаете тенджара с по-голяма вместимост и по-удобна, можете да изберете дълбок вариант с дръжки. Ако планирате често да задушавате гозбите или да приготвяте бульони и сосове, препоръчваме ви да вземете и стъклен капак като допълнение. Модерна маса предлага също съдове за готвене на пара, които ще осигурят едно по-здравословно хранене.

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по