Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Термоси

Наслаждаването на добра храна и напитки извън вкъши се превръща в тенденция за все повече хора в днешно време. В края на краищата ние сме постоянно в движение: било то на път за работа, в почивка, когато пътуваме или се забавляваме на открито.

Прочети още за "Термоси"


Независимо дали сте решили да напълните своите с горещ чай или кафе или може би с хладен, утоляващ жаждата плодов сок, нашите термоси са практичен спътник за екскурзии, работа и пикник - независимо от времето на годината. Разгледайте нашите кошници за пикник за да е пълно вашето оборудване за хранене сред природата.

Те са компактни и могат да се носят в чанти, раници и сакове. Горната част на повечето термоси може да се развие и да се използва и като чаша, което ги прави още по-практични за хората в движение.

 

Различни видове термоси

 

В Модерна Маса имате възможност за избор сред богат асортимент от разлчини по вид термоси. Всички знаем, че те са предназначени основно за горещи напитки и масово се употребява за кафе и чай. Поради тази причина поддържаме богата продуктова гама от различни модели.

Защо само напитката ви да е гореща? Разгледайте нашите термоси за храна, които ви предоставят изключителната възможност да имате топло ястие, където и да се намирате.

По-компактни от термосите са нашите термо чаши. Те са идеална възможност за вечно заетите и бързащи за работа хората, които искат да пият горещо кафе или чай, докато са движение.

 

Разноцветни варианти

 

Ние ви предоставяме чудесна възможност за избор сред нашите разноцветни варианти. Имаме термоси във всякакъв цвят и форма според предпочитанята и нуждите на малки и големи. Какъвто и да е вашия любим цвят, ние разполагаме с термос в тази разцветка.

 

Термоси и термочаши с вакуумна изолация

 

Горещи кафе и чай в планината или студена напитка през горещите дни на плажа? Това е възможно, ако имате едни от нашите термоси или термо чащи с вакуумна изолзация.
И двете са устроение на един и същ основен принцип. Те разчитат на конструкция с двойна стена, разделена от безвъздушна кухина (вакуум), която създава топлоизолационен слой.
Термосите и термочашите с вакуумна изолация се отличават с това, че поддържат горещите напитки топли, а студените - охладени в продължение на часове.

 

Термоси на изгодни цени от Модерна Маса

 

Имате ли нужда от термос за кафе, чай, храна или термо чаша, която да пъхнете в чантат или жабката на колата си? Онлайн магазин Модерна Маса е мястото, от където може да купите термоси на добра цена. Вземете своите още сега, за да се наслаждавате на утрините с любимото си горещо еспресо или да се разхлаждате в жегите със студен чай.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по