Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Tescoma

Tescoma е производител на кухненски съдове и аксесоари, който се е наложил на пазара, благодарение на отличаващите се със здравина, качество, изчистен и елегантен дизайн продукти. Марката е създадена през 1992г. в Чехия. Близо 30 години след създаването си, Tescoma е добре позната на пазара в целия свят със своя огромен асортимент от висок клас кухненски съдове, прибори и аксесоари.
Продуктите на Tescoma ще ви помогнат да се почувствате като истински шеф готвач в собствената си кухня. Асортиментът от продукти е толкова голям, че можете изцяло да оборудвате кухнята си с всичко необходимо, започвайки от най-основните неща, като тенджери и тигани, до специализирани аксесоари за декориране на сладкиши.

Прочети още за "Tescoma"


Съдове за готвене с красив и удобен дизайн

Tescoma предлага голямо разнообразие от съдове за готвене, изработени от първокласна неръждаема стомана и трайно незалепващо покритие. Сред големия избор от продукти ще откриете дълбоки тигани със сваляща се дръжка, уок тигани, тенджери и касероли. Съдовете, изработени изцяло от стомана, са подходящи за готвене както на котлон, така и във фурна. За по-голямо удобство към всеки съд може да закупите подходящ стъклен капак.
Продуктите на Tescoma са с изчистен и удобен дизайн, създадени специално за нуждите на вашата кухня, а изработката им позволява те да бъдат използвани години наред, без нужда от замяна. Трайното незалепващо покритие не позволява на храната да загори и максимално улеснява почистването. Съдове за готвене Tescoma са с гаранция за качество.

Кухненски аксесоари с качествен дизайн и неоспорима здравина

Модерна Маса предлага и голямо разнообразие от кухненски аксесоари Tescoma. Сред огромния избор от продукти може да намерите всичко необходимо за вашата кухня дори и до най-малкия детайл. Tescoma предлага кухненски аксесоари, прибори и съдове за готвене от висок клас, подходящи за всяко домакинство. Продуктите на марката са с качествен дизайн и неоспорима здравина, тъй като преминават специална обработка, за да отговарят на очакванията на всеки кулинар.
Кухненски аксесоари Tescoma могат да станат ваши верни помощници дори и в най-пипкавите занимания и сложни рецепти. При нас ще откриете различни видове рендета и белачки, оливерници и захарници, форми за печене и изрязване на сладки, както и много други полезни и практични пособия.

Купи кухненски аксесоари Tescoma на изгодни цени от Модерна Маса

Разгледайте продуктовия ни каталог и намерете това, от което има нужда вашата кухня. Поръчайте кухненски аксесоари Tescoma на изгодни цени и сами се убедете в тяхното качество. Поръчката става бързо и лесно - онлайн или по телефона. Купете още сега и направете следващото си кулинарно приключение по-лесно и практично. Развихрете се в кухнята и се почувствайте като истински шеф готвач в своя дом с помощта на Tescoma!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по