Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Тигани от неръждаема стомана

С богатата продуктова гама на Модерна Маса се превръщате в истински професионалисти във вашия дом. Благодарение на високото качество на тиганите от неръждаема стомана, вие ще имате възможността да приготвяте вкусна и здравословна храна за вашето семейство и приятели по всяко време. Тиганите от неръждаема стомана са изработени от висок клас материал, което ще ви осигури сигурност в съда години наред. Не пропускайте да разгледате и останалите ни съдове за готвене.

Прочети още за "Тигани от неръждаема стомана"

Високо качество


Тиганите от неръждаема стомана са изработени от няколко слоя: стомана, алуминий, стомана и мед, алуминий, стомана.

Първият вид е изработен от неръждаема стомана във външната си част, алуминий и неръждаема стомана във вътрешната. Качеството и вкуса на храната се запазват благодарение на стоманения слой, така че да се наслаждавате на вкусна и здравословна храна във вашия дом. Професионалистите се доверяват именно на такъв вид съдове, тъй като те не отделят вредни вещества в храната. Подходящи са за всеки тип котлони, което включва и индукционните. Почистват се лесно и могат да бъдат използване в съдомиялна машина.

Вторият вид се характеризира със своята добра топлопроводимост, благодарение на меда. Такъв вид тигани са предпочитани от професионалисти. Вътрешността на съда, която представлява стоманен слой запазва качеството и вкуса на храната. Подходящи за всякакви видове котлони. Месинговата дръжка ви осигурява удобен и сигурен захват.

Здравина


Благодарение на висококачествените материали, от които са изработени тиганите от неръждаема стомана, вие ще можете да се насладите на вкусна, домашно приготвена храна по всяко време. Материалите, от които са изработени, са предпочитани от професионалисти в кулинарната индустрия. Те биха издържали години във вашия дом, при правилна поддръжка. Не се надраскват лесно и са подходящи за миене в съдомиялна машина.

Цена и качество


Тиганите от този вид са предпочитани от професионалисти, именно заради свойствата си за запазване на качеството на храната и нейния вкус. В нашия онлайн магазин ще намерите избор от висококачествени тигани от неръждаема стомана на достъпни цени.

Филтри
Марки
Материал
Диаметър
Цена
Подреди по
Подреди по