Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Тигани за палачинки

За да имате възможност да предоставите на близките си изкушения, на които те няма да могат да устоят, ние, от Модерна Маса, ви предоставяме вашето ново оръжие в кухнята. Благодарение на качествения материал, от който са изработени, тиганите за палачинки ви позволяват да зарадвате семейството и приятелите си с прясно приготвени палачинки по всяко време. Никога няма по-подходящ момент от сегашния да покажете на близките си, че ви е грижа за тях.

Прочети още за "Тигани за палачинки"

Сертифицирано качество


Благодарение на висококачествените материали, от които са изработени тиганите за палачинки, а и останалите ни тигани, вие лесно можете да приготвите френски, американски, тънки или дебели палачинки. Приготвянето на палачинките също няма да ви отнема толкова много време, защото практичният дизайн на тиганите ви позволява да изпичате по четири наведнъж! Независимо как ги предпочитате, тиганите за палачинки от Модерна Маса са решението ви за вкусни, добре изпечени, сладки изкушения. С незалепващо покритие Lotan®, произведено и сертифицирано в Германия, с гаранция за най-високо качество и ROCKPEARL + PLUS Non-Stick SWISS Technology, тиганите за палачинки са действително едно страхотно решение за вашата кухня. И освен всичко това, тези тигани са подходящи за всякакви видове котлони!

Бързо, лесно и вкусно!


Произведени от качествен алуминий, с незалепващо покритие и сертификати за качество, тиганите за палачинки, които Модерна Маса предоставя на българския пазар, са идеалният ви помощник в кухнята. С тяхна помощ можете да приготвите френски или американски палачинки, дори по четири наведнъж. Няма нужда да се тревожите за загаряния на тестото, тиганите разпределят равномерно топлината, без горещи точки.

Удобно онлайн закупуване на достъпни цени


Благодарение на съответствието между цена и качество, вие можете да се превърнете в истински професионалист във вашата собствена кухня. Качественият материал, от който са изработени тиганите за палачинки, ви позволява да приготвите вкусни изкушения за вашите близки и приятели, и то без много усилия. Можете да изберете своя нов кухненски помощник в нашия магазин и ние ще ви го доставим чрез Speedy!

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по