Тигани

Освен да подбираме само чиста и качествена храна, трябва много да внимаваме в какви съдове я приготвяме. Ако съдовете за готвене не отговарят на нужните стандарти за безопасност могат да бъдат сериозен източник на токсини.
Ние от Модерна Маса ви предлагаме изключително богат асортимент от тигани най-висок клас, произведени от водещи марки на пазара. Всички те са с гладко и качествено покритие, което не позволява на храната да залепне и да загори. Почистват се бързо, без да е необходимо цяла нощ да ги накисвате във вода, а на другата сутрин да търкате с абразивни гъби. Подходящи са за готвене с минимално количество мазнина, което осигурява здравословно и вкусно хранене. Топлината се разпределя равномерно по цялата повърхност на тигана за добре приготвени ястия.

Тиганите са изработени от алуминий, а покритията са най-разнообразни – незалепващи, тефлонови, мраморни. Цветовете и големината на тиганите ще отговорят на всички ваши нужди. Дайте път на въображението!

Важно е разбира се и каква храна искате да приготвите. Ако става въпрос за стекове и пържоли, най-добре да изберете грил тиган и ще имате уникално месо на скара. За палачинки – тиганът трябва да бъде изключително тънък, за да можете лесно да ги обръщате. Китайската храна традиционно се приготвя в така наречените уок тигани, които са по-дълбоки от стандартните. 

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по