Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Tulu

Независимо от това дали става въпрос за специален повод или не, сервизът за хранене е важна част от подредбата на масата. Той придава красота и изящество и създава празнична атмосфера на вашата трапеза. Със сервизи за хранене Tulu ще придадете изисканост и стил на всяко събиране около масата.
Tulu е ръчно направен порцелан от Турция, създаден от естествени материали. Изработката е изцяло ръчна и с внимание към всеки детайл. Декорациите по сервизите са изрисувани от ръката на артист и затова няма как да откриете две напълно еднакви чинии. Всяка от тях е уникална и орнаментите ѝ се различават от тези на останалите.

Прочети още за "Tulu"


Изящен дизайн и качествена изработка

Ръчно изработените порцеланови изделия на Tulu впечатляват със своя изискан и изящен дизайн. С тяхна помощ ще внесете красота и стил в подредбата на масата си и ще очаровате своите гости. Храната ще бъде поднесена по възможно най-красивия начин и това ще я направи да изглежда още по-апетитна.
Порцелановите сервизи за хранене на Tulu са елегантни и издръжливи. Направени са от висококачествен турски порцелан. Те могат безопасно да се почистват в съдомиялни машини и да се използват в микровълнова фурна. Издръжливи са във времето и ще можете да ги използвате дълги години.

Луксозни сервизи за хранене

Луксозните сервизи за хранене с марка Tulu са ръчно декорирани по различен и артистичен начин. Сервизите включват всичко необходимо за сервиране на храната: основни чинии, супени чинии, десертни чинии и купички. Подходящи са както за празници и специални поводи, така и за ежедневно ползване. С Tulu ще забравите за скучните чинии и купички.
Порцелановите комплекти за хранене, които предлага Модерна Маса, са красиво изрисувани с внимание към всеки детайл. Не е нужно да сте в изискан ресторант, за да се храните в луксозен и красив порцелан. С Tulu може да пренесете това изживяване в своя дом и да зарадвате семейството и гостите си.

Купи кухненски аксесоари Tulu на изгодни цени от Модерна Маса

В Модерна Маса ще откриете луксозни сервизи за хранене Tulu на изгодни цени. Направете всеки празник още по-специален или се наслаждавайте ежедневно на красиво изработените порцеланови изделия. Не е нужен повод, за да се храните в красив сервиз, с Tulu това може да бъде вашето ежедневие и то на разумна цена.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по