Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Центрофуги за салата

Центрофугата за салата е перфектният подарък за всяка домакиня, тъй като улеснява значително приготвянето на свежи салати и сервирането им.

Тя се състои от няколко елемента - купа, в която се отцежда водата от предварително поставените измити листни салати, подправки, дребни плодове или зеленчуци; купа с решетка, която позволява на водата да премине, без да развали вида на поставената в нея храна и дръжка, която завърта купата, за да оцеди продуктите от водата.

Благодарение на решетките в уреда, салатата се изчиства от всичката вода и полепналите по нея субстанции и бързо става готова за поднасяне, като за тази цел може да се използва и долната купа, поради прозрачната и визия, която я прави подходяща за сервиране и на гости.

Прочети още за "Центрофуги за салата"


Разчупена визия и богат избор от цветове, форми и материали


Модерна Маса предлага няколко вида центрофуги на известни в областта марки, като Gefu, Zyliss, DKB Household и Vin Bouquet, произведени в различни държави като Германия, Швейцария, Англия и Испания.

Цветовата гама варира между бяло, сиво, черно, зелено и червено.

Центрофугите са изработени от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана, което ги прави подходящи за миене в съдомиялна машина.

Размерите варират от малки с 800 мл вместимост до големи с 3 литра вместимост.


Мултифункционалност


Освен центрофуга, ние предлагаме уреди, съдържащи резачка и миксер. Състоят се още от кошница за изцеждане, бъркалка, ножове за нарязване, шпатула и капак за контейнера.

Центрофугите се задвижват чрез издърпване на кабела, който се прибира автоматично, което прави използването на уреда лесно и ефективно.

Леки са и компактни, което ги прави лесно преносими, ако ви се налага да ги взимате със себе си извън дома си.

Може да използвате вътрешната кошница като гевгир, а в купата, за отцеждане на течностите, може да бъде поднасяна вече изцедената и овкусена салата. А в случай, че се нуждаете от отделен съд, може да разгледате нашите съдове за готвене.

Някои от видовете съдържат вграден отвор в капака, който се използва за отливане на вече изцедената течност, а лесното и гладко въртене, гарантира бърз и качествен резултат.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по