Цитрус преси и фруктиери

Добре знаем, че закуската е едно от най-важните хранения за деня. Тя ни зарежда с енергия за целия ден. Представете си сега една  вкусна закуска съчетана с прясно изцеден сок от портокал, грейпфрут и лимон. Това е възможно благодарение цитрус пресите, които са произведени специално за приготвяне на фрешове. Те са много удобни за употреба, само с едно движение бързо и лесно получаваме вкусен сок от пресни плодове. Нужни са ни само няколко минутки свободно време за да направим желания от нас сок.

Хубавото на цитрус пресите е, че са подходящи за домашна и за професионална употреба. Предлагат се в различни разновидности и цветове. Можете да изберете между метални или черни цитрус преси с една или няколко различни приставки за изцеждане на сокове. Изработени са от неръждаема стомана, по начин, който ги прави безопасни за използване.

Сервирайте апетитна закуска на трапезата и поднесете фруктиера с пресни плодове за десерт. Ябълки, мандарини, портокали или банани, можете да сервирате всичкo, което ви харесва в предлаганите от Модерна Маса метални фруктиери. Освен стандартните фруктиери, при нас ще намерите такива на няколко нива и с по-нетрадиционни форми. Една от най-предпочитаните фруктиери представлява метална купа от елегантно преплетени пръстени, изработена е от качествен материал, здрава и устойчива. Ако пък държите на реда и порядъка, може би ще харесате стойката за плодове, където всеки един плод да бъде нареден един по един. Изборът е ваш. Разгледайте и поръчайте от Модерна Маса.

Филтри
Марки
Материал:
Вид продукт:
Серия:
Цвят:
Цена