Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Umbra HK Limited

Umbra е канадска компания за дизайн и проектиране на аксесоари за дома. Създава се преди повече от 40 години и за това време се превръща в световен лидер на продуктовия дизайн. Днес продуктите на марката се предлагат от търговци в 120 страни по целия свят.
Umbra се стреми да произвежда дизайнерски продукти за дома, внасяйки мисъл и креативност в ежедневните предмети. Целта на дизайнерите в Umbra е да принесат новаторски идеи чрез оригинален и запомнящ се дизайн.

Прочети още за "Umbra HK Limited"


Оригинален дизайн и неоспорима здравина

Продуктите на Umbra са създадени за модерния човек, който цели да обзаведе дома си със стил и творческо мислене. Артикулите се отличават с минималистично излъчване, затова могат да намерят мястото си във всеки дом.
Ако сте почитател на на предметите с изчистена визия и цените творческия подход, то със сигурност предложенията на Umbra са за вас. Продуктовият каталог на марката включва дизайнерски аксесоари за дома, които ще внесат не само практичност, но и стил във всяко помещение. Освен красив и оригинален дизайн, вие получавате и безкомпромисно качество и всичко това на достъпни цени.

Качество и практичност

Ние, от Модерна Маса, сме подбрали аксесоари за дома Umbra, които са създадени с цел да улеснят вашето ежедневие и придадат модерен вид на дома ви.
При нас ще откриете различни видове диспенсъри за течен сапун, подложки и сушилници за съдове, телескопични органайзери за прибори, както и други функционални кухненски аксесоари. Дизайнът на продуктите и направен така, че те да са максимално полезни и удобни. Изработени са от висококачествени материали и са лесни за почистване.
Освен артикули за вашата кухня, в продуктовия ни каталог ще намерите красиви и елегантни кутии и органайзери за бижута и аксесоари Umbra. Те имат модерен и елегантен дизайн и ще бъдат перфектно допълнение към вашата тоалетка или масичка.

Купи кухненски аксесоари Umbra HK Limited на изгодни цени от Модерна Маса

Модерна Маса предлага аксесоари за дома Umbra на изгодни и достъпни цени. Разгледайте нашия каталог с продукти и открийте нови попълнения за вашия домашен интериор. Освен оригинален и красив дизайн, получавате и безкомпромисно качество. Поръчайте бързо и лесно от нашия онлайн магазин или по телефона.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по