Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

УОК тигани

Модерна Маса предлага на българския пазар висок клас уок тигани. Изработени от висококачествени материали като алуминий, лят алуминий, алуминий с незалепващо покритие или комбинирани с три слоя - мед, алуминий, стомана, тези тигани предлагат оптимална здравина, качество и издръжливост по време на процеса на приготвяне на храна. Уок тиганите, които можете да намерите в нашия магазин, са произведени от AMT, Altinbasak и Antik Ars и притежават гаранция за качество.

Прочети още за "УОК тигани"

Гарантирано качество


Уок тиганите са изработени от висококачествени материали, които подпомагат здравословния начин на живот. С незалепващото си покритие, тиганите са напълно подходящи за приготвяне на храна, без използване на мазнина. Благодарение на свойствата на материалите, от които са изработени, те разпределят топлината равномерно, така че няма нужда да се тревожите за образуването на потенциални горещи точки. Вследствие на това, вие пестите енергия и скъсявате времето нужно за приготвянето на вашата храна. Тиганите са подходящи както за пържене, така и за печене, за да задоволят всяка прищявка и вкус, по което и да е време. Уок тиганите, които ще откриете при нас, също са изключително лесни за измиване и могат да бъдат почиствани в съдомиална машина. Освен всичко това, уок тиганите могат да бъдат използвани както на газови, така и на електрически и стъклокерамични котлони.

 

Здравина и удобство


В нашия магазин можете да разгледате уок тигани, които са изработени от мед във външната си част, алуминий и неръждаема стомана във вътрешната. Този вид материал и цялостна изработка позволяват отлична топлопроводимост - характеристика, която прави уок тиганите от мед избор номер едно сред майсторите готвачи. Висококачественият вътрешен слой не позволява захабяването на тигана и отделянето на вредни вещества в храната. Дръжките им са здрави и имат удобен захват, което позволя по-лесното разбъркване на приготвяната в уок тигана храна. Разгледайте и алуминиевите тигани, които предлагаме в случай, че се нуждаете от още класни попълнения за кухненския си арсенал.

Достъпни цени, удобно пазаруване


В онлайн магазина на Модерна Маса ще откриете качествени уок тигани на достъпни цени. Изберете най-подходящия модел за вас и ние ще се погрижим той да бъде доставен до вас бързо, за да можете да започнете кулинарните си приключения! Доверете се на Модерна Маса за една наистина качествено оборудвана кухня!

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по