Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Съдове за фондю

Консумирането на традиционното швейцарско ястие може да ви се струва недостъпно или ненужно, все пак българското сирене е достатъчно вкусно, без излишни приготовления или уреди. Да, така е, но ние от Модерна Маса, можем да ви осигурим едно по-екзотично, галещо небцето преживяване, в комфорта на дома ви.

Разтопеното сирене, каквато е основата на фондюто, може да съчетае класически вкусове, комбинации от подправки и всякакви кулинарни експерименти. Вече е лесно, удобно и практично да обогатите вашата трапеза, благодарение на кухненски помощници като съд за фондю.

Прочети още за "Уреди и съдове за фондю"


Комплект за фондю - един уред, многобройни възможности


Уредите за фондю, така наречените Какелони, традиционно се използват за разтопяването на различни видове швейцарски сирене, в гореща вана от бяло вино. Но това далеч не е единственото нещо, за което може да използвате фондю сет. Все по-известни стават и десертите с разтопен шоколад, или дори сервирането на обработено от уреда месо. Каквито и да са вашите предпочитания - Модерна Маса има точните приспособления за реализирането на вашите кулинарни идеи.


Приготвяне на момента, без излишно сервиране


Характерното за уредите за фондю, е че консумацията се извършва директно от тях, в процеса на приготвяне. Комплектите, които Модерна Маса предлага, включват всичко необходимо - съдовете, в които се приготвя и приборите, с които се дегустира ястието. Тяхната изработка е изцяло съобразена с начините на консумация. Вилиците са с дълги дръжки, топлоизолирани за максимално удобство, докато съдовете, съдържащи основното ястие, поддържат висока температура, с цел запазване на кремообразната текстура на сиренето или дори шоколада, възможно най-дълго.Така пълната наслада е изцяло координирана с вашето желание и отдаденост на преживяването. Ако все пак смятате, че имате нужда от още приспособления ви препоръчваме да разгледате чиниите от опал, в които вашето фондю ще изглежда дори още по-превъзходно.


Дългогодишна, надеждна и безопасна употреба


Уредите и съдовете за приготвяне на фондю са изработени от качествени и устойчиви материали. Въпреки че тези приспособления не се използват ежедневно, тяхното качество винаги е първокласно. В продуктовата гама на Модерна Маса, ще откриете уреди от порцелан, керамика и неръждаема стомана. В нито един от тези материали не се среща съдържание на опасни съединения като олово, кадмий и никел. И трите вида уреди, разпределят температурата равномерно, единствената разлика в тях е, устойчивостта при надраскване, в случая, керамиката е най-надеждният избор.
Всеки вид приспособления за фондю е аксесоар, който ще добави нов вкус във вашата кухня. Вкус, на който ще се наслаждавате с години.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по