Вази за цветя

Декорът е основен елемент на всеки един дом. Често пъти дори някои дребни детайли в подредбата на дома и на масата могат да придадат съвсем друга визия на цялото пространство. Съветваме ви да не пренебрегвате декорацията на вашата трапеза, а напротив да изберете такава, която да я направи още по-приказна и необикновена. Една красива стъклена ваза за цветя, която е добре съчетана със стъклена купа и захарница от същата серия безспорно ще направят впечатление.


Прочети още за "Вази за цветя"

През топлите пролетни и летни дни може да наберете букет от свежи цветя, които да красят вашата маса. През зимата едни ефектни изкуствени цветя в невероятна ваза ще създадат атмосфера.

Стъклените купи от своя страна са подходящи за сервиране на плодове и различни сладкиши. В по-малките купички можете да поднесете ядки или бонбони. Някои серии предлагат и комплекти за напитки, захарници и подложни чинии, и всичко с идеята да имате пълен набор от красиви кристални и стъклени продукти на вашата маса.

За богатия избор от артикули са се погрижили две от водещите компании в производството на стъклария – Bormioli Rocco и Bohemia. Кои конкретно продукти ще изберете е изцяло ваше решение. Класическите и по-семплите неща ще допринесат за един елегантен стил, но малко по-разчупените – ще освежат масата и ще създадат въодушевление. Ако се насочите към по-атрактивни аксесоари, те със сигурност ще бъдат забелязани. Разгледайте колекцията от продукти, която ние от Модерна Маса ви представяме и оставете вашето въображението да реди декори.

Филтри
Марки
Материал:
Вид продукт:
Серия:
Цвят:
Цена
Подреди по
Подреди по