Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Вази за цветя

Естетиката и уюта в един дом често се създават само от няколко на брой аксесоари и декоративни елементи. Да оформите стилна и ефектна декорация в домашния интериор е истинско изкуство. Понякога смятаме, че тези вещи не са от първа необходимост, но точно те внасят красота и изтънчена атмосфера. Такива са вазите за цветя, които са един прекрасен акцент в интериора в дома или офиса. Добре аранжирани, превръщат масата в естетичен фокус на всекидневната, около който да разположите скъпи гости.

Прочети още за "Вази за цвета"


В Модерна Маса може да избирате между стилни вази за цветя от стъкло и кристал, произведени от водещи компании в бранша от Италия и Чехия, както и от много други варианти и модели.

 

 

Богато разнообразие от красиви модели вази за цветя

 

В нашата богата колекция може да откриете прекрасни модели, в които да аранжирате във всеки сезон както свежи цветни букети, така и сухи цветя. Може да избирате между семпли и изчистени с издължени форми вази, между такива с обемна визия и формата на сфера, със заоблени линии, както и с разчупен, и авангарден вид. Независимо дали ще поставите в тях полски букети, набрани през лятото, свежи пролетни цветя или зимна композиция с борови клонки и шишарки, те ще предадат естетичен вид на вашата маса, скрин или етажерка и ще изпълнят помещението с уют. Някои от вазите са подходящи и за потпури (ароматизирани сухи цветя) и стоят прекрасно в комплект с красив и изящен свещник.

 

Вази за цветя - функционалност и естетичен дизайн за всеки вкус

 

Вкусът и предпочитанията към декорацията в дома са различни. Някои предпочитат разточителство от свежа зеленина, други - дискретното живо цвете като детайл върху скрина. В нашите вази за цветя от стъкло и кристал може да аранжирате едно цвете, ниска икебана, храстовидни видове или увивни растения, разкошни букети, както и изкуствени цветя. При нас може да откриете разнообразен избор, включително и композиции от стъклени вази, купи за плодове и захарници. Прекрасни за дома и за подарък са и сериите с кристални съдове за напитки, вази за цветя и подложни чинии.

 

 

Широк ценови диапазон и удобно онлайн пазаруване

 

В зависимост от това дали са от стъкло или кристал, цените на нашите вази за цветя и на комплектите варират. Един от най-лесните начини е да пазарувате от къщи онлайн. Доставката ще бъде на адреса в рамките на 7 работни дни, с предварителна застраховка срещу щети. В онлайн магазина ни можете да се възползвате от специалните оферти, които ние сме подбрали за вас.

Доверете се на Модерна Маса днес!

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по