Вдъхновяващи идеи как да придадете стил на вашата модерна маса.

Вдъхновяващи идеи как да придадете стил на вашата модерна маса.
5 септември 2019

Не е задължително да сте любители на модерния стил в интериора, за да подредите трапезата у дома по един семпъл и същевременно впечатляващ начин. Предлагаме ви декор, в който балансът между изчистената форма и елегантните текстури гарантира невероятни резултати. В основата на всичко са белите сервизи за хранене и изисканите чаши от стъкло.

 

Бялото е сред най-предпочитаните цветове, когато става въпрос за сервизи за хранене. Създава усещането за изящност и хармония, внушава удобство и подреденост. Този цвят винаги ще бъде актуален, защото лесно се съчетава с различни материали и други цветове.

 

Стъклото от своя страна е един от основните материали за изработка на чаши и бутилки, а Bormioli Rocco e марка, която се е специализирала в производството на стъклени изделия. Чашите са изработени по специална технология, която гарантира изключителна лекота, но и максимална стабилност при удар. Стъклото не оказва влияние вкуса, аромата и качеството на сервираната напитка при допир с нея. Не отделя вредни вещества, които в последствие да попаднат в човешкия организъм.

 

За нашата маса сме подбрали основни чинии, супени чинии и купички от серията Prometeo на Bormioli Rocco. Те са изработени от бял опал. Характеризират се със здравина и устойчивост срещу надраскване от прибори за хранене. Можете да ги използвате в ежедневието или за незабравими поводи и моменти. В тях можете да сервирате вкусна салата от домати и авокадо, хрупкави пилешки филенца или постен пълнен патладжан, прясна торта или любимите на децата палачинки с течен шоколад.

 

Чашите за вода и безалкохолни напитки са част от серията Cassiopea и привличат вниманието с неправилни геометрични форми. Интересен е начинът, по който светлината се отразява от чашите.  Чашите Cassiopea се предлагат в няколко цвята (включително лилав и оникс), но ние сме заложили на традиционните стъклени чаши при избора за нашата маса.

 

За да завършим подредбата на нашата маса, използваме буркан Fido и бутилка Quattro Stagioni като вази за цветя. По този начин показваме колко различни предназначения може да има един предмет в съвременния живот.

 

Съвременната кухнята обикновено стои в центъра на цялото домакинство. На нея отдавна не гледаме само като на място, където да си приготвим храната. Дори ако не сме заклети кулинари, със сигурност бихме изпитвали удоволствие от...

прочети още

Aко сте решили да се обзаведете с нови прибори е добре да знаете за какво да внимаваме и как да разберете колко са качествени.

прочети още

Няколко ценни идеи как да декорирате трапезата у дома и да направите дните вкъщи още по-приятни.

прочети още

Истинско удовлетворение е когато хладилникът у дома е добре организиран. Готвенето се превръща в наслада, ако лесно намираме всичко, което ни е необходимо за нашите ястия.

прочети още

Всяка напитка се нуждае от своята чаша, която да представи вкусовите и достойнствата ѝ по най-добрия и изразителен начин.

прочети още

За да изберем подходящи сервизи за хранене и да се насладим на хубава вечеря, трябва да съблюдаваме следните важни неща.

прочети още

Бихте ли искали да подредите кухнята и трапезарията си със стил, без да изхарчите за това заплатата си? Има решение! Ето няколко съвета, които ще ви помогнат.

прочети още

Интересни идеи, с който да придадете елегантен стил на коледната трапеза

прочети още

В навечерието на Новата 2020 - та година нашето желание е да зарадваме Вас – нашите клиентите с красив подарък, който да сложите с гордост на празничната си трапеза.

прочети още

Независимо дали се грижите за ежедневни или официални вечери, комплектите от прибори и чинии е инвестиция, която си струва да се обмисли

прочети още

Envisio е колекция, вдъхновена от последните технологични тенденции и съвременните представи за стил и дизайн.

прочети още

Идея за вкусен, лек и полезен обяд.

прочети още

Диня и просеко за един коктейл, който е истинска наслада.

прочети още

Италианската компания Bormioli Rocco произвежда стъкло от 1825 г. и знае всичко за този прекрасен материал. Той е инертен, хигиеничен и екологично устойчив!

прочети още

Разгледайте интересните идеи предлагани от Модерна Маса за декорация на вашата кухня в индустриален стил.

прочети още

Тази закуска е чудесна алтернатива за сутрините, в които нямате много време да закусвате вкъщи.

прочети още

Украсете стъкленото бурканче Quattro Stagioni 500 мл - амфора за деня на жената.

прочети още

Серията Frigoverre на италианския производител Bormioli Rocco e вечна, но има някои съвети за съхранение, които са важни.

прочети още